Veel vrouwen houden zich tijdens de zwangerschap intensiever dan voorheen bezig met een gezondere levensstijl; met puur, veilig en natuurlijk. Ook verandert er veel aan het lichaam en de huid. Een schoonheidsspecialiste kan zwangere en/of pas bevallen vrouwen goed helpen bij het verzorgen van het lichaam in deze speciale tijd. Daarom kan het interssant zijn om een Mama behandeling aan te bieden voor zwangere en/of pas bevallen vrouwen. De behandeling verandert mee met de ontwikkelingen die het lichaam tijdens de zwangerschap doormaakt, tot na de bevalling. Denk aan totaal 4 mama-behandelingen: de eerste behandeling start in het eerste trimester van de zwangerschap en de laatste is voor na de bevalling.

Elke behandeling is specifiek gericht op een bepaalde fase van de zwangerschap:  

De eerste sessie vindt plaats in de eerste drie maanden van de zwangerschap, wanneer men vooral last kan hebben van een onrustige huid en vermoeidheid. De focus ligt op het gezicht, de schouders en de nek. De volgende sessie is in het tweede trimester. Omdat men in deze periode meer last kan krijgen van onrustige benen, worden met name de benen en voeten lekker verwend. In de laatste drie maanden van de zwangerschap vindt de derde behandeling plaats. De buik groeit steeds meer waardoor hij  in de weg kan gaan zitten. De buik- en rugmassage zijn een belangrijk onderdeel van de behandeling. De Mama Ontzwanger Behandeling kan vanaf ca. 6 weken tot zo’n 3 maanden na de bevalling gegeven worden. Deze behandeling is erop gericht om weer in vorm te komen en volledig te ontspannen.

Een dergelijke behandeling wordt gegeven door schoonheidsspecialisten die door Weleda zijn opgeleid, maar uiteraard kun je deze behandeling ook met je eigen huidverzorgingsproducten uitvoeren 

Gerelateerde berichten