Corné ter Maaten van NetBeauty nam in de online webinars van Beauty Trade Special ons al bij de hand voor het opstellen van een goede en effectieve nieuwsbrief. Aankomende donderdag is de online marketing expert terug met een gratis webinar over ‘marketing funnels’.  

Niets is toeval wanneer jij als consument een nieuwsbrief ontvangt, daarna hetzelfde bericht nog een keer op social ziet, het product op de website tegenkomt én een sponsored ad ziet van wederom die dienst of dat product. Alles is op elkaar afgestemd om je meerdere keren in aanraking te laten komen met het ‘nieuws’ of het product, omdat dit je brein helpt om vertrouwd te raken met het bericht. En daarmee ben je ontvankelijker voor de boodschap en zul je sneller overgaan tot aanschaf van het product.  

Tijdens het webinar van donderdag 28 mei zoomt Corné ter Maaten verder in op Marketing Funnels (het geplaveide pad dat je uitlegt voor een consument) en vertelt hij uit hoe jij marketing funnels kunt creëren met jouw e-mailnieuwsbrieven. Aan de hand van online advertenties, landingspagina’s en een concrete serie e-mails zet je jouw klanten aan om actie te ondernemen!

Meld je nu aan voor de gratis webinar over Marketing Funnels

In de online gratis webinars van Beauty Trade Special nemen presentatoren je stap voor stap mee in hun expertise. Je bent weer helemaal up-to-date na het webinar. Heb je vragen tijdens het webinar? De spreker beantwoordt jouw vragen tijdens de webinar in de livechat!

Gerelateerde berichten