Een ontspanningsmassage ondergaan in een schoonheidssalon is natuurlijk niets nieuws. Maar een massagestoel als aanvulling op of vervanging van een massage is dat misschien wel. Een massagestoel kan een extra service zijn voor jouw klanten. Op een eenvoudige manier kan de klant op elk gewenst moment genieten van een (betaalde) massage. Daarnaast is de massagestoel gemakkelijk in te zetten om het wachten voor klanten op prettige manier op vangen. 

Effecten

De effecten van de massagestoel zijn veelzijdig. In slechts vijftien minuten ervaart de klant een intensieve en volledige ontspanning van de nek, schouders, rug, billen en benen. Dit zorgt ervoor dat de bloedsomloop verbeterd en gestimuleerd wordt. Daarnaast ontspant het de spieren wat direct zorgt voor een vermindering van stress. Voor veel klanten draagt de massagestoel in belangrijke mate bij aan de afname van nek- en schouderklachten. Het spreekt voor zich dat de ontspannende en vitaliserende werking van de massagestoel een positief effect heeft op het psychisch welzijn van klanten. 

Laagdrempelig

Het gebruik van de massagestoel is laagdrempelig. De stoel kan, in tegenstelling tot een masseur, vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week worden ingezet. Daarnaast kan een massage in de stoel gekleed worden ondergaan, wat het gebruik aanmerkelijk vereenvoudigd. Tot slot is er geen grote en zelfs geen aparte ruimte nodig om de stoel te plaatsen. 

Leverancier: TotalSeat in Amersfoort.

Gerelateerde berichten