Het belang van ontspanning, gezondheid en verzorging is in deze drukke wereld zeer wezenlijk. Consumenten willen snel en efficiënt ontspannen, energie opdoen of gewoon zichzelf laten verwennen. Met een speciale massage als aanvulling op een schoonheidsbehandeling kun je je klanten net iets meer bieden. Het heeft een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch. Er zijn echter heel veel soorten massages. Welke massage past bij jouw salon, wat vind jij leuk om te doen?  Op 8 en 9 april 2011 wordt in Brandboxx Almere de MASSAGEvakBEURS ‘MASSAGEbySOONER’ gehouden. Dit is een laagdrempelig vakevenement waar je de laatste trends in massage kunt zien en ervaren. Je kunt er kennismaken met de laatste noviteiten, behandelingen ondergaan, massagedemonstraties en workshops bijwonen. Normaal gesproken bedraagt de entree € 15,- , maar als lezer van SchoonheidsspecialistenNieuws mogen we je 50% korting geven.

Er is keuze uit een heel groot aanbod massages: Massage met de onderarmen, Triggerpointtherapie, Afrikaanse massage, Arabische massage, Ayurveda massage, Bracci massage, Hot Stone Massages en Chakra massage, Hydromassage, Dry Needling, Kansu voetmassage, Klankschalenmassage, Massage met ijskegels, Acupunctuur, Oorkaarsen en Stoelmassage… Door een gevarieerd aanbod aan exposanten, die hun producten en behandelingen tonen en laten ervaren, is deze vakbeurs uitermate geschikt voor schoonheidssalons die hun diensten op dit gebied wil uitbreiden. Maar ook voor de consument die meer wil weten en diverse technieken aan den lijve kan ondervinden! 

Wil jij met korting naar deze massage vakdagen? Schrijf je dan hier in en vul de code SN11 in. Alle schoonheidsspecialisten en personen die een entreekaart aanschaffen met de code SN11 betalen i.p.v. € 15,- slechts € 7,50.

Gerelateerde berichten