Uit een poll op www.schoonheidsspecialistennieuws.nl blijkt dat de helft van de schoonheidsspecialistes vindt dat een Brazilian Wax behandeling een basisbehandeling in de schoonheidssalon zou moeten zijn, maar liefst 68% van de schoonheidsspecialistes wil deze behandeling zelf niet uitvoeren. Slechts 1/3 van de schoonheidsspecialistes is bereid om de schaamstreek te ontharen. Betekent dit dat de schoonheidsspecialist haar normen en waarden bij moet stellen of is dit een uitgelezen kans voor gespecialiseerde schoonheidssalons? 

De poll stond in april/mei 2011 op www.schoonheidsspecialistennieuws en werd 139 keer ingevuld. De vraag luidde als volgt:Een gladde en haarloze schaamstreek wordt steeds vaker gevraagd. Zou de Brazilian Wax behandeling tot de basisbehandelingen in de salon moeten behoren en voer jij deze behandeling zelf ook uit? 

De uitkomsten:- Ik vind wel dat de Brazilian Wax een basisbehandeling in de schoonheidssalon zou moeten zijn, en ik voer deze zelf ook uit (32%)- Ik vind wel dat de Brazilian Wax een basisbehandeling in de schoonheidssalon zou moeten zijn, maar ik voer deze zelf niet uit (19%)- Ik vind dat de Brazilian Wax behandeling niet in de schoonheidssalon thuis hoort en voer deze zelf ook niet uit (22%)- Deze behandeling gaat mij echt veel te ver. Hier pas ik voor (27%)

Betekent dit dat de schoonheidsspecialist haar normen en waarden bij moet stellen of is dit een uitgelezen kans voor gespecialiseerde schoonheidssalon? Plaats je reactie onder dit artikel!

Gerelateerde berichten