Voor de categorie Newcomer of the year kijkt de organisatie naar schoonheidsspecialisten die binnen drie jaar na het behalen van het vakdiploma een eigen salon zijn gestart en minimaal 20 uur per week werkzaam zijn in hun bedrijf. Deze drie genomineerden doen dat met verve en vertellen graag waarom hun deelname aan de Beauty Award zo belangrijk is! Wil jij ook bij de spetterende gala-uitreikingsavond zijn op zondag 21 april aanstaande? Koop dan nu je tickets!

Hanane Lakehal, Beau Idéal Clinic
Wat Hanane zo mooi vindt aan de nominatie? “Het is mooi en waardevol dat je écht erkenning krijgt voor wat je doet en waarvoor je het doet. En voor mij is dat ook het benadrukken dat service, kwaliteit en professionaliteit altijd voor op staan. Dat hebben mijn klanten gezien en ervaren, maar nu is dat ook erkend door de Beauty Award. Het laat ook zien dat ik niet zomaar een salon heb, maar behoor tot de betere en top salons van Nederland en in Amsterdam. Door de Beauty Award te winnen wil ik nieuwe en bestaande klanten laten zien dat ik niet zomaar een salon heb, maar behoor tot de betere en top salons van Nederland en in Amsterdam, waar ze terecht kunnen voor professioneel advies, oplossingen voor hun huidproblemen en huidverbeteringen.”

Dorota Olchawa, Lavish Huidinstituut
“Mijn motivatie om deel te nemen aan de Beauty Award komt voort uit mijn diepgewortelde passie voor de schoonheidsindustrie en mijn voortdurende streven naar excellentie. Door deel te nemen aan deze gerenommeerde award hoop ik niet alleen mijn eigen professionele groei te bevorderen, maar ook bij te dragen aan de voortgang en innovatie binnen de branche. De Beauty Award biedt een unieke gelegenheid om mijn vakmanschap te delen en te laten zien hoe ik met toewijding en creativiteit bijdraag aan de wereld van schoonheid en welzijn. Het is tevens een kans om te leren van andere getalenteerde professionals, nieuwe inzichten op te doen en mijn netwerk binnen de industrie uit te breiden. De nominatie heeft me ook geïnspireerd om na te denken over nieuwe manieren om bij te dragen aan de groei en innovatie binnen de schoonheidsindustrie. Ik wil deze erkenning gebruiken als een springplank om verder te evolueren en een positieve impact te hebben op mijn vakgebied.”

Lonneke Routs, Le Sa Lon
“Het is een bijzondere eer voor mij om voor de eerste keer deel te nemen aan de Beauty Award 2024 en genomineerd te zijn in de categorie ‘Newcomer of the Year’. Deze nominatie vertegenwoordigt niet alleen een erkenning van mijn inzet en toewijding, maar opent ook de deur naar een wereld van nieuwe mogelijkheden en ervaringen. Ik kijk ernaar uit om veel te leren van deze unieke kans. De Beauty Award biedt een platform waarop ik mijn werk kan presenteren en mijn kennis en vaardigheden verder kan ontwikkelen. Ik hoop deze ervaring te benutten om mijn salon, Le Sa Lon, naar nieuwe hoogten te tillen en mijn dienstverlening te verbeteren. In de komende periode ga ik actief aan de slag om deze nominatie naar buiten te communiceren. Ik wil mijn klanten en de bredere gemeenschap betrekken bij dit opwindende moment. Het is een kans om mijn salon in de schijnwerpers te zetten en mijn passie voor huidverbetering te delen!”

Gerelateerde berichten