Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Jeetje wat was dat leuk en wat heb ik ervan genoten! Afgelopen september heb ik mijn eerste nailart training gegeven bij een opleidingscentrum in Schiedam.

Extra uurtjes werk

Het begon met een sollicitatiegesprek bij het bedrijf. Ik was op zoek naar wat extra uurtjes parttime werk en ik reageerde op de vacature die de eigenaresse van deze nagelstudio had uit gezet. Naast de nagelstudio heeft zij ook een opleidingscentrum en een groothandel.

Het gesprek verliep erg leuk en spontaan en nam al gauw andere wendingen. Het onderwerp nailart kwam ter sprake. De vraag bij de eigenaresse rees; wat vind jij van het geven van nailart trainingen? Lijkt het je wat? Nou…..dat leek me zeker wel wat! Dat leek me heel erg leuk zelfs! Dus we gingen al snel over tot het bedenken van diverse trainingen. Ter plekke rezen de ideeën in mijn hoofd de pan uit! Verschillende soorten designs en thema’s gecombineerd met gel, acryl, gellak enzovoorts, ik was dolenthousiast!

Designs als voorbeeld

We spraken af dat ik wat voorbeelden van een onderwerp zou aanleveren zodat de eigenaresse deze kon bekijken. Zo gezegd zo gedaan. Ik ben aan de slag gegaan en gelukkig, ze vond de designs hartstikke leuk en goed! De datum werd ingepland en ik ging me bezig houden met voorbereiden. Tijdrovend werk, maar hartstikke leuk om te doen. Ik werd er nog creatiever en enthousiaster van!

De eerste training

Eindelijk was de dag aangebroken dat ik in de ochtend de nailart training mocht gaan geven. Daarna volgde er in de middag nog een babyboom training. Deze hadden we op verzoek van een aantal deelnemers van de nailart training ook ingepland. 

Gek genoeg was ik totaal niet zenuwachtig, maar juist lekker relaxed. Ik denk dat dat kwam omdat ik wist dat ik goed was voorbereid. 

Het was een succes! De cursisten waren super enthousiast en deden lekker mee. Voor ik het wist waren de trainingen voorbij! Ik heb ervan genoten. Echt zo leuk om te doen!

Positieve feedback

De feedback van de opdrachtgever was ook zeer positief. Volgens haar heb ik goede en duidelijke uitleg gegeven en gaf ik iedereen voldoende aandacht. Ze vond het ook erg prettig dat ik haar niet steeds stoorde met vragen, ze kon zich volledig met haar eigen werk bezig houden. 

Je snapt vast dat ik erg blij was met deze feedback, en goed nieuws; de volgende trainingen staan inmiddels voor volgend jaar ingepland! 

Voldaan en nog steeds vol van de dag kwam ik thuis waar ik toen pas merkte dat ik toch best moe was. Mijn eerste ervaring met het geven van trainingen was super verlopen! Ik kan niet wachten tot de volgende training!

Saida Kouwenhoven

Profiel Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten