De hedendaagse man heeft het druk met carriere, prive en sociaal leven, maar mannen willen ook een goed verzorgd uiterlijk. De huid van de man is van nature anders dan de huid van een vrouw en heeft dus ook andere verzorgingsproducten nodig. De mannenhuid is op het eerste zicht veel sterker dan een vrouwenhuid. Echter schijn bedriegt. Daarom introduceert Mineral Care nu de Men’s Collection. Deze nieuwe lijn bestaat uit 8 producten die speciaal voor de verzorging van mannenhuid en – haar zijn ontwikkeld.

De hedendaagse man heeft het druk met carrière, privé en sociaal leven, maar mannen willen ook een goed verzorgd uiterlijk. De huid van de man is van nature anders dan de huid van een vrouw en heeft dus ook andere verzorgingsproducten nodig. De mannenhuid is op het eerste zicht veel sterker dan een vrouwenhuid. Echter schijn bedriegt. De mannenhuid is:

Dikker (gemiddeld 20% . Aanvankelijk minder rimpels, daarna diepere groeven)Vetter (let op met verstopte talgkliertjes en comedonen)Gevoeliger (mede door het scheren)Sneller uitgedroogd (vooral de huid rond de ogen)Beter doorbloed (vandaar een hoger zuurstofverbruik)Zuurder (gem. ph 6,5 tegenover een gem. ph5,8 bij vrouwen)

Mineral Care introduceert nu de Men’s Collection. Deze nieuwe lijn bestaat uit 8 producten die speciaal voor de verzorging van huid en haar van de man zijn ontwikkeld.

Everyday face wash

Een heerlijke foaming gel, verrijkt met hydroviton, dat werkt in synergie met Dode Zee mineralen. De toegevoegde glucose, afkomstig van de maiskiem werkt mee om de huid te reinigen. De everyday face wash helpt om de NMF (Natural Moisturizing Factor) te herstellen en geeft de huid een zijdeachtige en zachte huid.

 

Exfoliating face cleanser

Een zeer effectieve foaming exfoliant. Verrijkt met hydroviton, dat werkt in synergie met toegevoegde glucose afkomstig van de maiskiem, Dode Zee mineralen en melkzuren. De face cleanser helpt om de dode huidcellen te verwijderen en om het NMF (Natural Moisturizing Factor) te behouden. Het maakt de huid aangenaam zacht en fris.

 

Eye contour gel

Een unieke formule van een zeer lichte eye gel om de kwetsbare huid rondom de ogen te verkoelen, verzachten en te kalmeren. Met krachtige hydroviton, een super vochtbeschermer van de huid, gecombineerd met Dode Zee mineralen, glycerine, olijfextracten en allantoin. Geeft de huid rondom de ogen een gezonde uitstraling.

 

Hydrating lotion SPF 15

Een vetvrije moisturizer voor het gelaat, speciaal ontwikkeld om de vochtbalans van de huid gedurende de dag op peil te houden. Bevat hydroviton, hyaluronzuur, Dode Zee mineralen, polysaccharide en vitamine E. Deze lotion werkt gedurende de dag tegen de vrije radicalen en geeft de huid een glanzende, gezonde look.

 

After shave balm

Deze aftershave balm met zeer lichte structuur bevat verzachtende plantenextracten en heeft een ongelooflijk verkoelend en verzachtend effect op de geschoren huid. Deze aftershave gaat de vorming van fijne lijntjes tegen die veroorzaakt worden door invloeden van buitenaf.

De ingrediënten  hydroviton, hyaluronzuur, Dode Zee mineralen , polysaccharide, en vitamine E zorgen ervoor dat vrije radicalen worden tegengehouden.  Bevat SPF 4.

 

Hair & body shampoo

Een pure milde alles-in-één hair&body shampoo. Deze reinigt de huid, het haar en de hoofdhuid intensief en geeft een gezonde glanzende look. Verrijkt met hydroviton, dat in synergie werkt met Dode Zee mineralen. Houdt tevens het vochtgehalte op peil. Verzacht en revitaliseert de huid en het haar.

 

Shower gel

Deze geconcentreerde gel produceert een dikke rijke schuimlaag om uitdroging te voorkomen, maar reinigt de huid intensief. Een unieke re-hydraterende formule verrijkt met anti-oxydanten.

 

Anti-dandruff shampoo

Een anti-roos shampoo, geschikt voor alle haartypes.

De shampoo reinigt het haar en de hoofdhuid intensief en voorkomt uitdroging, schilfers en jeuk.

Een unieke formule, verrijkt met hydroviton and CLM complex om het haar een gezonde glans te geven.

 

Gerelateerde berichten