Deze lijn is ontwikkeld op basis van de weldadige rijkdom van de Dode Zee, de grootste natuurlijke SPA ter wereld. De lijn combineert natuurlijke Dode Zee mineralen, algen en hoogwaardige aromatische essenties uit de plantenwereld. Deze waardevolle werkstoffen komen samen in een ruim assortiment van kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsproducten voor zowel de huid van mannen als vrouwen. De volgende productlijnen biedt Mineral Care aan:

Elements Face
Elements Face combineert de waardevolle en heilzame ingrediënten van de Dode Zee en hoogwaardige aromatische essenties uit de plantenwereld en brengt deze samen in een ruim assortiment van kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsproducten voor alle huidtypen.

Elements Body
Uitgebreide body lijn, combineert natuurlijke Dode Zee mineralen, algen en hoogwaardige aromatische essenties uit de plantenwereld.  Het extract Polymarine zorgt voor het herstellend vermogen van de natuurlijke vochthuishouding van de huid  en het vertragen van het verouderingsproces.

Mineral Care MAN
Alle producten van de Mineral Care MAN-lijn zijn verrijkt met weldadige mineralen uit de Dode Zee. De formules zijn aangevuld met krachtige huid verbeterende plantenextracten die de mannenhuid de dagelijkse hydratering, kalmering, voeding en herstel bieden die deze nodig heeft.

Spa Serene
Spa Serene brengt de Dode Zee bij u thuis. De weldadige eigenschappen van de grootste natuurlijke spa op aarde en de zuiverste, aromatische essenties van de plantenwereld komen samen in Spa Serene. Pure synergie tussen body en mind. Een unieke ervaring van wellness, Spa Serene geeft de huid haar zachtheid en soepelheid terug.

Mineraliq sun
De MINERALIQ zonnelijn is ontwikkeld volgens de meest recente technologie op het gebied van zonbescherming.
Unieke parelcapsules vangen vrije radicalen en voorkomen dat ze in contact komen met de huid. Dode Zee mineralen zorgen ervoor dat het vochtgehalte verbetert en de natuurlijke huidbalans herstelt.

Spa facial
De producten uit de Spa facial-serie zorgen voor intensieve anti-aging. Bescherming van binnenuit dankzij de toevoeging krachtige anti-oxidanten als Vitamine E en groene thee. Geschikt voor alle huidtypen.

Bio Active Care
De Bio Active Care-lijn, een lijn binnen Mineral Care, is een wetenschappelijk onderzochte, non-invasieve verzorgingslijn met spraakmakende resultaten. Alle producten werden ontwikkeld om de 'tekenen des tijds' genadeloos te bestrijden en een jeugdige toekomst van de huid intensief te verbeteren. Deze dermatologisch geteste producten zijn geschikt voor alle huidtypes waarbij verbetering gewenst is, maar voor de rijpere huid in het bijzonder. De lijn is er, voor hen die zonder ingrijpende operaties of injecties, het maximale uit hun huid willen halen.

Just Mineral
Just Mineral is een prachtige productlijn gebaseerd op mineralen uit de Dode Zee. De milde formule zorgt ervoor dat de producten van Just Mineral geschikt zijn voor elk huidtype. Natuurlijke ingrediënten zoals o.a. Hyaluronzuur, Groene thee, Allantoïne en tarwe-extract zorgen voor hydratatie, bescherming en kalmering van de huid. Sterke anti-oxidanten gaan de strijd aan tegen vrije radicalen en vroegtijdige huidveroudering. Het resultaat is een mooie, frisse en opmerkelijk zachte huid.

Bent u geïnteresseerd in onze producten en wilt u met ons kennis maken? Dan kunt u:

  • Een uitgebreid product informatie pakket aanvragen
  • Ons hoofdkantoor bezoeken voor één van onze  gratis productinformatiedagen en training

Voor meer informatie mail info@miscos.nl of bezoek de website www.mineralskincosmetics.nl

Gerelateerde berichten