De Beautysalon Top 100 is een populariteitsprijs. Dat betekent niet automatisch dat de allergrootste salons gaan winnen. Claudies Nails is een nagelstudio zonder personeel en het gaat het goed met het aantal stemmen voor deze studio…


Naam specialist: Claudia Frèrejean
Naam salon: Nagelstudio Claudies Nails
Categorie: zonder personeel
Nominatie: www.beautysalontop100.nl/nomination/384

Waarom doe je mee?

Ik ben in januari 2014 begonnen met mijn nagelstudio aan huis als ZZP’er. Helaas kreeg ik eind 2014 mijn ontslag bij mijn oude werkgever. Nu probeer ik met de Beautysalon Top 100 mijn nagelstudio meer bekendheid te geven.

Waarom verdient jouw salon een hoge plek in de Beautysalon Top 100?

Door mijn doorzettingsvermogen laat ik zien dat ik veel om mijn beroep geef. Ik heb ondertussen 15 certificaten en 1 diploma en mijn salon is erkend CND™Shellac™ salon. Het geeft mij de moed om door te gaan na een rotperiode. Hopelijk verdient mijn nagelstudio een hoge plek. Dat zou een droom zijn die uitkomt. Ik hoop ook dat ik nog heel lang, mooie acrylnagels mag blijven zetten bij mijn lieve klanten en dat zij nog lang achter mij en mijn salon blijven staan.

Wat voor reacties van klanten heb je tot nu toe gehad?

De reacties van mijn bestaande en nieuwe klanten zijn heel erg leuk. Een paar voorbeelden zijn:
“Leuk dat je meedoet!”
“Hoeveel stemmen heb je al?”
“Laten we hopen dat je hoog eindigt, dat heb je wel  verdiend en jouw nagelstudio ook.”
“En we gaan natuurlijk voor de scooter.”

Waarmee haal je de meeste stemmen binnen?

Ik heb een aantal advertenties gezet op Facebook, flyers uitgedeeld, de poster opgehangen voor mijn raam en ik praat er veel over. Ik merk dat ik via Facebook veel stemmen binnenhaal.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Gerelateerde berichten