Niet alleen de kleur van de nagels verandert met de seizoenen, ook de vorm van je nagels is aan verandering onderhevig. De stiletto vorm die vooral populair is onder nagelstylisten zelf, zullen  de komende winter te zien zijn aan menig beroemde vingertop. Voor een puntgave en opvallende spits toelopende stiletto nagel is vakmanschap nodig en dat kan er voor zorgen dat je in je salon meer vraag krijgt naar dit type nagels. Zorg ervoor dat je vaktechniek op peil is als je deze nagels bij klanten gaat zetten.

Voor veel klanten is de stilettonagel ‘de ver van mijn bed show’ en totaal niet draagbaar. Geen nood, ook de amanadelvormige nagel is sexy, chic en elegant. Vijl de nagel in een langere, amandelvormige shape en lak deze strak in een nude tint als oud roze of een warme grijs kleur. Ook dat is de komende winter helemaal on trend.

Ook zien we nog steeds de squared shaped nagels, vaak in combinatie met een French manicure. Deze trend heeft lang aangehouden maar is ingehaald door de korte nagels.  Mooi, kort en rond geshaped met perfect verzorgde nagelriemen in een mooie heldere kleur gelakt, vaak in rood. 

Gerelateerde berichten