We waren allemaal toe aan een ouderwetse beautybeurs, maar helaas: ook de grote beautybeurs in het najaar van 25, 26 & 27 september schuift toch nog een paar maanden door. Op 2, 3 & 4 april 2022 ontmoeten we elkaar gelukkig weer op de vaste plek in Jaarbeurs Utrecht! 

Hoogwaardige vakbeurs
De vooruitzichten voor versoepelingen van de coronamaatregelen zijn goed, maar voor onze vakbeurs in september hebben we (na de laatste persconferentie) onvoldoende garantie om een prachtige beautybeleving te kunnen bieden aan vakbezoekers en exposanten. Wij zijn een branche van aanraken en een beursvloer moet een omgeving van het ervaren van nieuwe technieken, het kennismaken met nieuwe merken, het voelen van texturen en het ruiken van de fijnste geuren. Leveranciersverenging Beauty Trade Professionals wil als beursorganisator haar beursbezoekers en de vele exposanten die zich graag presenteren aan de beautybranche, kunnen garanderen dat zij de hoogwaardige vakbeurs krijgen die ze gewend zijn. De slogan ‘Back to Beauty’ blijft dit jaar dus nog vooral online van kracht. De exposanten zullen op www.beautyspot.nl hun merken, producten en noviteiten presenteren. Zo blijf je op de hoogte van alle brancheontwikkelingen. 

Kocht jij al een ticket voor de najaarsbeurs? Maak je geen zorgen over de gemaakte kosten, deze worden in de komende weken automatisch teruggestort op de rekening waarmee ze betaald zijn. 

Start het nieuwe seizoen met de mooiste merken
In april 2022 staan de mooiste merken in de beautybranche weer voor je klaar op een vertrouwde beursvloer als ontmoetingsplek. In de komende maanden zal het beursteam van organisator Beauty Trade Professionals het beursconcept voor het voorjaar ‘22 neerzetten met een aantrekkelijke combinatie van merken, demonstraties, goede aanbiedingen, productinnovaties, trends en experts die hun kennis delen. Noteer 2, 3 & 4 april daarom vast in je agenda en schrijf je in voor de nieuwsbrief op beautyspot.nl om als eerste alle details en laatste ontwikkelingen te horen!

Jaarbeurs als veilige locatie
Onze vaste locatie Jaarbeurs Utrecht is al helemaal klaar voor de beautybranche. Als eerste evenementenlocatie in Nederland ontvingen zij het keurmerk COVID-19 preventiemaatregelen van keuringsinstituut Kiwa. Kiwa toetste grondig alle maatregelen die Jaarbeurs heeft genomen om de eventuele verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Met het keurmerk laat de Jaarbeurs zien dat beurzen, congressen en andere bijeenkomsten volgens de hoogste veiligheidsnormen kunnen plaatsvinden.

Gerelateerde berichten