Nationale Nagelstudio Battle

Stel je eens voor, de naam van jouw salon in de publiciteit, gratis toegang tot de beurs, een verwen arrangement voor Thermen Bussloo, beoordeeld worden door een professionele jury en nog veel meer.. Dit alles kan jou overkomen wanneer je je hebt ingeschreven voor de Nationale Nagelstudio Battle!

In de Nationale Nagelstudio Battle nemen nagelsalons van verschillende niveaus het tegen elkaar op om binnen een bepaalde tijd de mooiste nagels bij hun model te creëren. Nadat beide handen zijn gelakt en de jury beraad heeft gehouden volgt de uitslag. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de trotse winnaar mag noemen van de Nationale Nagelstudio Battle en naar huis gaat met een verwenarrangement voor twee personen bij Thermen Bussloo!

Naast het feit dat je als salon in staat bent om jouw talenten te laten is er ook ruimte om jouw vaardigheden te vergelijken met andere collega’s. Zo kun je ondervinden op welk niveau je je nu bevindt, op welk niveau andere salons zich bevinden en of het gat hiertussen wellicht een kans vormt voor jou. Kortom een interessante en leerzame ervaring waarbij in de meeste gevallen alleen je passie hoeft te beoefenen namelijk; nagels behandelen.

Binnen de battle is er een mogelijkheid om je in te schrijven voor twee categorieën: voor de Gelpolish salonbehandeling en de Acryl salonbehandeling. De battles in deze categorieën vinden plaats op zaterdag en zondag wat ons brengt op een totaal van vier battles en dus ook 4 winnaars.

De battle wordt gepresenteerd door niemand minder dan Betty van de Berg (Christel de Laat). Zij neemt zowel de bezoekers als deelnemers op een humoristische manier mee in de beleving van de battles.

De jury bestaat uit de volgende experts

  • -Saida Kouwenhoven; nailartist en eigenaresse van haar salon ANROSA Nagelstyling & Manicure;
  • -en Esther Kalkman; beautyblogger op het gebied van nagels en eigenaresse van Elaness nagelstudio.

Kortom, een interessante en plezierige ervaring voor zowel bezoeker als deelnemer van de Nationale Nagelstudio Battle. Ben jij benieuwd geworden naar de battle, het reglement of zo enthousiast dat je je meteen wilt inschrijven? Klink dan snel op de button hieronder.

Gerelateerde berichten