Als je reuma hebt, kun je toch geen eigen schoonheidssalon starten? Jazeker wel! Als Bikkel van de Bart de Graaff Foundation is ook het onmogelijke realiseerbaar. Bikkel Marente (22) is samen met de Bart de Graaff Foundation de uitdaging aangegaan. En het resultaat is daar. Op 6 september a.s. wordt  Marente’s salon voor huidverbetering PUUUR in Woeden officieel geopend door Irene Moors, ambassadeur van de Bart de Graaff Foundation.

Ambitie kent geen beperking

De Bart de Graaff Foundation helpt Bikkels, jonge mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking, bij het starten van hun eigen onderneming. Jaarlijks begeleiden wij één groot project, de Bikkel van het Jaar, persoonlijk. Daarnaast helpen we via ons netwerk een aantal andere Bikkels. 

Open dag Puuur

Marente is de Bikkel van het Jaar 2011. Zij had de ambitie een eigen schoonheidssalon voor huidverbetering te starten. Na maanden hard werken is het moment aangebroken dat Bikkel Marente officieel de deuren van haar salon kan openen in Woerden. Naast de officiële opening voor genodigden, organiseert PUUUR op zaterdag 10 september een open dag. Iedereen is tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom om Marente’s salon te komen bekijken. Meer informatie over PUUUR, salon voor huidverbetering op www.salonpuuur.nl. 

Gerelateerde berichten