Sense gaat skyhigh met haar nieuwe concept in samenwerking met SkyLounge Amsterdam. Bij de hippe hotelbar Double Tree in het Hilton Hotel Amsterdam is het vanaf nu mogelijk om onder het genot van een heerlijke cocktail te genieten van een verzorgende manicuresessie van Sense.  Een viertal arrangementen is samengesteld, zo kunnen de handen van iedere beautyliefhebber letterlijk naar een hoger level worden getild.

Sweets, Tea & Beauty – €52,50
Terwijl men een hapje neemt van die heerlijk zoete cupcake bij de High Tea, ligt de hand in een verfrissend en verkwikkend handbadje. Een Essential Manicure in combinatie met een high tea is perfect om een middag met vriendinnen mee te eindigen

Polish My Cocktail – €45,00
Een avondje uit begint al goed, wanneer de verfrissende cocktails van de SkyLounge in het spel zijn. Maar het plaatje is helemaal compleet, als de cocktails vastgehouden worden door perfect gelakte nagels.

Bites & Beauty – €45,00
Een manicure die gedaan wordt terwijl jmen nipt van een glas wijn. De etagère met luxe bites staat op tafel om de kleine honger te stillen, terwijl de beauty professionals van Sense de handen verzorgen.

Measure-Made Menu – à la carte
Een manicure aansluitend met een voortreffelijke maaltijd van de  kaart, maakt het mogelijk om een culinair hoogstandje en beauty te combineren met een adembenemend uitzicht.

De Essential Manicure zit standaard inbegrepen bij de arrangementen. Voor de luxe beautypoezen kan deze ‘Essential Manicure’ omgezet worden in de uitgebreidere ‘Deluxe Manicure’ of het gebruik van de functionele shellac.

SkyLounge & Sense combineren met dit concept de beauty van Amsterdam met de beauty van de perfecte accessoire.. goed verzorgde handen.

Deluxe Manicure – €8,00 extra
Shellac Manicure  €15,00 extra

 

Gerelateerde berichten