Voor iedereen die zich toekomstgericht oriënteert op de beauty- en wellnessmarkt wordt op 8 december 2009 het vakcongres Aging Well 2009 georganiseerd. Dit nieuwe inspiratie-evenement vindt plaats in de hightech Polarroom van de Jaarbeurs Utrecht. Organisator Evensis Media (bekend van New Beauty / New Wellness in de RAI) verwacht circa 300 vakbezoekers te verwelkomen.

Wat is Aging Well?

Aging Well is een inspirerend vakcongres met toonaangevende sprekers en unieke netwerkkansen. Ontdek de kracht van beauty en wellness als totaalconcept en leer hoe je dit direct kunt toepassen binnen je eigen organisatie. Verneem de laatste trends en krijg antwoorden op drie belangrijke vragen:

1. Hoe speel ik in op de veranderende mentaliteit van de consument en de vergrijzing?

2. Welke kansen biedt het wegvallen van de muren tussen ‘wellness – care – cure’?

3. Waar gaat het heen in de toekomst?

Aging Well biedt een unieke blik in de toekomst, waarin beauty en wellness elkaar optimaal versterken als onderdeel van een totaalconcept. Immers: de vitale balans tussen body en mind onstaat door een combinatie van goede voeding, beweging, goede huid- en lichaamsverzorging en ontspanning

Programma

De dag gaat van start met een plenaire sessie waarbij de wereldwijde trends en de belangrijke vraagstukken van dit moment aan bod komen. Trendwatcher Carl Rohde zal de toekomst schetsen van wellness als totaalconcept in een wereld vol preventieve verzekerde gezondheidszorg. Daarna zal dr. Thierry Hertoghe, voorzitter van de World Society of Anti-Aging Medicine, zijn visie geven op anti-aging, natuurlijke hormonen en voeding. Tijdens de lunchpauze is er gelegenheid om met experts en collega’s van gedachten te wisselen – waaruit mooie samenwerkingsvormen kunnen ontstaan. Daarnaast kun je de verschillende sponsorlounges bezoeken, voor gerichte informatie over behandelingen en producten.

Na de pauze is er gelegenheid om aan parallelsessies deel te nemen. Zo zal de bekende dermatoloog Loek Habbema je uitgebreid informeren over de wereldwijde trends op het gebied van cosmetische behandelingen. Dermatoloog Albert Wolkerstorfer vertelt je over de laatste ontwikkelingen op het gebied van licht- en laserapparatuur en cosmetisch arts Jetske Ultee praat je bij over haar onderzoek naar de werking van crèmes. De dag wordt afgesloten met een debatsessie, onder leiding van dagvoorzitter Monique Lindeboom, en een borrel waarbij nog de nodige contacten kunnen worden opgedaan. Op de website van Agingwell vind je het meest actuele programmaoverzicht.”

 

Voor wie?

Aging Well richt zich op eigenaren, directeuren, bestuurders, managers, beleidsmedewerkers en andere beslissers uit de volgende organisaties: sauna- en spacentra, fitnesscentra, hotels, schoonheidssalons, vakantieparken, golfclubs, huidinstituten, ziekenhuizen, (semi-)overheidsinstellingen, banken en verzekeraars, privéklinieken en ZBC’s, bewegingsstudio’s, diëtistenpraktijken en zwembaden. Iedereen die toekomstgericht kijkt naar de trends en ontwikkelingen op het gebied van antiaging en wellness is welkom op dinsdag 8 december a.s. in Jaarbeurs Utrecht!

Entreekaarten

Kaarten zijn te bestellen via de website www.agingwell.nl en kosten € 245,- (tot 15 september) en € 345,-(na 15 september:). Deze kosten zijn volledig aftrekbaar als beroepskosten. Studenten kunnen op vertoon van hun collegekaart het evenement bezoeken voor slechts € 95,-.

Gerelateerde berichten