Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Bellabaci introduceert op de Beautyspot.nl live edition de volgende producten:

  • de Bellabaci SUPER body cup
  • een BAMBINO facial cup
  • twee nieuwe “Genies in a Bottle”

De Bellabaci Super Cup is de grootste cup van deze leverancier. Speciaal om grotere gebieden mee te behandelen. Hiermee behandel je bijvoorbeeld spierpijn, cellulite, hoofdpijn en kleine spataderen bij je klanten met de cuppingtechniek. 

Kus rimpeltjes vaarwel met de Bamino facial cup. Voor specifieke gebieden van het gezicht zoals rondom de ogen en mond. Je kan hiermee de fibroblasten stimuleren waardoor collageen en elastine aangemaakt wordt. Ook vochtwallen kun je ermee behandelen. 

Bye Bye Belly Blues gel lotion is bedoeld voor de buikstreek. Het kan hulp bieden bij constipatie, spastische darm, menstruatiepijn, krampen of wat je buiksteek ook kan verstoren. Met lavendel, petit grain, eucalyptus en sinaasappelschilolie zodat de spijsvertering en voedingstoffenopname verbeteren.

Stress No More gel lotion is er voor evenwichtige hormonen, verlichting van stress, spanningen en emotionele verstoringen. Het stimuleert volgens Bellabaci de “happy hormonen” (serotonine) voor positiviteit en geluk.

Kom zaterdag 12 of zondag 13 september in Utrecht deze techniek ervaren.
Bellabaci Nederland
Beauty2Shop
Stand 04.B026

Gerelateerde berichten