Soap Treatment Treatment Store volgt de internationale trends en ontwikkelingen op het gebied van uiterlijke verzorging en past regelmatig haar menu aan om altijd the latest, newest & hottest te zijn. Zo vind je op de menukaart niet alleen de Hollywood wax en de Brazilian wax, maar ook een speciale behandeling voor zwangeren. Er wordt gewerkt met merken als Dr. Murad, Dermalogica, O.P.I en ModelCo. Soap Treatment Store staat bekend als de the place to be voor diegenen die hoge eisen stellen aan persoonlijke verzorging.

Gold Room

De Store heeft twee verdiepingen, boven vind je de Gold Room. Deze is geheel nieuw binnen de SOAP Treatment Store en wordt gebruikt voor korte, quick-fix  ehandelingen, zoals power treats of waxing. Verder bevindt zich op de begane grond de manicurebank en natuurlijk de gerenommeerde voetenbank, welke is ontworpen door SOAP zelf en de eerste in haar soort in Nederland was. In de SOAP bar lees je over de nieuwste & hotste beauty trends en in de Skin Bar krijg je vrijblijvend een uitgebreid en deskundig huidadvies. Beneden zijn vijf rustgevende Treatment Rooms voor de uitgebreidere treatments als facials en massages.

Nieuwe behandelingen

Naast de vertrouwde, bestaande treatments biedt SOAP een aantal nieuwe treatments. De Power Treat; voor klanten met heel weinig tijd, maar die wel

een maximaal resultaat willen. Deze power treats zijn korte behandelingen van 20 minuten die op een specifieke huidproblemen gericht zijn. Bijv. acne op de kin, rimpels rondom de ogen etc. Ook de eyetreatment is een real eye opener: epileren, verven van wimpers en wenkbrauwen en een eye rescue mask in slechts 20 minuten. Speciaal voor de diva-on-the-run wordt er na iedere facial een light makeup aangebracht, zodat je, op en top verzorgd weer verder kunt met je dag.

Twee andere nieuwe treatments zijn de High Healer; een pedicure voor vrouwen die niet zonder stiletto’s kunnen en de HEAD-To-Toe 90 minutes massage.

Gerelateerde berichten