Klaagt jouw klant ook wel eens over vermoeide voeten en een ruwe huid, of heb je daar zelf last van? Jouw eigen voeten (of die van jouw klant) kunnen weer heerlijk glad en soepel aanvoelen. Ik heb hiervoor de nieuwe voetenlijn van Volatile uitgeprobeerd. 

Ik ben begonnen door de voeten te weken in een warm voetenbadje. Daarna heb ik gebruik gemaakt van de voetscrub die uit natuurlijke bamboe scrubdeeltjes bestaat. Het beste is om de scrub licht in te masseren en daarna nog even in te laten trekken. De dode huidcellen en eelt worden verwijderd en het eelt wordt verzacht. Ook maakt de scrub de ruwe huid weer heerlijk glad en soepel. De scrub kan na het intrekken gewoon met water worden afgespoeld. En het te veel aan eelt kan worden verwijderd (let er wel op dat je niet teveel eelt weg haalt, dat kan leiden tot blaren). Door het verwijderen van de dode huidcellen moet de huid ook weer gevoed worden om te kunnen herstellen dat kan je doen door het voetmasker te gebruiken.

Je brengt het masker aan op de goed afgedroogde huid van de voeten en laat het vijf tot tien minuten inwerken. Daarna kun je het voetmasker gewoon met water afspoelen. Het voetmasker werkt verkwikkend en herstelt de huid, ideaal bij vermoeide voeten.

Als laatst kan je de voeten nog eens extra verzorgen met de dagelijkse voetcrème. De voetcrème stimuleert de doorbloeding, trekt snel in en houdt de huid van de voeten elastisch. De gehele voetenlijn is zo verfrissend door de geuren van pepermunt, eucalyptus, den en een vleugje menthol waardoor jij of jouw klant nog even extra kan ontspannen.

TIP: Om de behandeling helemaal compleet te maken kan je tussen de scrub en het masker een voetmassage uitvoeren met de massageolie waardoor de voeten nog meer tot rust komen. Zo zijn de voeten weer helemaal klaar voor de wintertijd.

 

Dit artikel is geschreven door Sanne Grozema

Overige experts

Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten