Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

NEXT GENERATION LASER CONCEPT

HD ICE DIODE LASER 808nm voor permanente ontharing

Om vervelend en storend haar te verwijderen, kunt u vertrouwen op de BodySculpting HD DIODE Laser. De nieuwe generatie hoge resolutie laserdiode matrix gebruikt een golflengte van 808 nm. De laserstraal zuiver rood licht is bijzonder effectief, gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig.

Dankzij het nieuwe ICE cooling syteem wordt actieve en snelle koeling bereikt aan de bovenkant van het handstuk. Naarmate de saffier en bijgevolg het weefsel warmer worden, wordt de gevoeligheid van de huid tijdens de behandeling verminderd. Ontharing is veel aangenamer en de resultaten zijn aanzienlijk verbeterd.

TIJDELIJKE AANBIEDING 2e Long Life ICE Handstuk GRATIS
2 HANDSTUKKEN SAMEN GOED VOOR minimaal 60 miljoen SHOTS

Laserspotgebied Groot en standaard voor ontharing 23 × 13 mm of 13 × 13 mm
Een nieuw ontwerp in combinatie met een dubbel spotgebied vermindert de behandeltijden met constante efficiëntie met minder inspanning, vooral in grote gebieden. Bovendien zorgt de grotere verlaging van de puls instelling in combinatie met het nieuwe koelsysteem met voor veel aangenamere behandelingen.

Macro Camera
De geïntegreerde macro camera is een microscoop met een vergroting van 200x, waarbij het beeld wordt overgebracht naar het 10 inch LCD scherm. Met deze tool creëert u een sterke visuele impact op de klant en tegelijkertijd een precieze haaranalyse én succescontrole van de behandelingen.

Trainingsvideo’s
De geïntegreerde trainingsvideo’s vervangen de lasertraining niet, maar bieden de consulent het grote voordeel dat ze te allen tijde de juiste behandelingsprocedures kunnen afspelen en raadplegen.

LONG LIFE LASER HANDSTUK
Kwaliteit, precisie en lange levensduur dankzij de hoogwaardige “long life” diode

TOT 12 SPOTS / SEC.
Snel en efficiënt met multi-spots en zweeftechnologie

MADE IN EU & TÜV RHEINLAND GECERTIFICEERD!

Er is keuze uit verschillende ICE DIODE lasers, in verschillende prijsklassen, óók een portable model behoort tot de mogelijkheden.

BODYSCULPTING SLIMMING LASER 980nm

Wilt u uw klant een ultraperforming behandeling aanbieden voor FIGUUR correctie en HUIDVERSTRAKKING met een ECHT WOW EFFECT?

BodySculpting Slimming Laser 980nm, is de beste uitrusting op esthetisch gebied, perfect voor:

✅ Het verbetert de TONIFICATIE en ELASTICITEIT van de huid
✅ Vermindert CELLULITE
✅ Het stimuleert de productie van COLLAGEEN
✅ Vermindert VETOPHOPINGEN
✅ RESULTATEN ZICHTBAAR IN EEN KORTE TIJD

✅ maak het metabolisme weer actief, verhoging van de vetverbranding en celuitwisseling
✅ verbetering van de lymfecirculatie en microcirculatie
✅ verbeterde afvoer van afval en gifstoffen
✅ regenereert en stimuleert de productie van nieuw collageen, elastine en hyaluronzuur

High technology apparatuur die het principe van laser (laserbehandelingen op laag niveau) gebruikt voor lichaamsbehandelingen, en combineert met BodySculpting EMS, Electrolipolyse, Infrarood, Elektroporatie en drainage via 8 synergetische PADS.

80 geïntegreerde 980 nm laserzenders in de pads
Hiermee kunt u 360 ° van de meest voorkomende onvolkomenheden van het lichaam aanpakken. Het grijpt synergetisch in op alleprobleemzones door de behandeling te verdelen in 4 fasen die de bekende BodySculpting EMS, Infra Rood, Lipolyse, Electroporatie en drainage technologieën afwisselen.

PERFECTE SYNERGIE VAN TECHNOLOGIE = PERFECT RESULTAAT

KOPEN ZONDER INVESTERING DOOR MIDDEL VAN LEASING

Leasen biedt u de mogelijkheid om zonder investering de nieuwste behandelingen te kunnen aanbieden. Onder voorbehoud van een positieve toetsing biedt leasing u als financieringsinstrument- een aantal bijzondere voordelen. U betaalt een vast bedrag per maand. Zo weet van te voren wat uw maandelijkse kosten zijn. De apparatuur staat op de balans en u kunt gebruik maken van investeringsaftrek. Na het einde van de looptijd van 24, 36 of 48 maanden bent u volledig eigenaar van de apparatuur.

Meer omzet genereren met de meest effectieve behandelingen voor ontharen en/of figuurcorrectie!

De levering van de apparatuur is inclusief:
Gecertificeerde training
Marketingmateriaal
Trainingsmap
Service en 3 JAAR GARANTIE

VRIJBLIJVENDE EN INDIVIDUELE DEMONSTRATIE
Om te ervaren wat de producten en behandelingen voor u en uw cliënten kunnen betekenen en nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvende en gratis proefbehandeling, verdere uitleg van alle apparatuur en de koop of lease mogelijkheden.

BODYSCULPTING CONCEPT | De Voorde 10, 5807 EZ Oostrum | 0621505388 | info@bodysculpting-concept.nl |

BodySculpting Concept

Profiel Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten