Sinds 2015 is sQinno exclusief distributeur van OBSERV huidanalyse-apparatuur op te treden in de Benelux. Wij zijn er onwijs trots op dat de OBSERV is uitgegroeid tot een begrip onder professionele huidexperts die zich richten op huidverbetering.

Op dit moment zijn er meer dan 850 high end huidexperts waaronder toonaangevende merken en opleidingsinstituten die de OBSERV hebben geïntegreerd binnen hun bedrijf. Deze vormt inmiddels de basis van ieder consult.

Het behouden van focus is een belangrijk speerpunt voor ons en we zijn kritisch bij het toevoegen van een nieuw product. We moeten er net zo enthousiast van worden als toen we de OBSERV ontdekten. Onze aandacht werd gegrepen door een cosmeceutical uit Australië, waarbij we vrijwel vanaf het eerste moment aanvoelde dat dit een schot in de roos was. Het bereiken van echte resultaten die we zichtbaar kunnen maken in de OBSERV. Wat wil je nog meer!?

Naast hoogwaardige producten vinden we het erg belangrijk dat wij in samenwerking met onze leveranciers een hoog niveau van service en ondersteuning kunnen bieden aan onze klanten en een sterk partnerschap op te bouwen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit merk hét verschil gaat maken voor de high-end huidexperts die doorlopend uitgedaagd willen worden en hun cliënten willen begeleiden naar hun beste huidkwaliteit ooit.

Wij hebben de producten uitgebreid ervaren en getest en uiteraard het huidverbeteringsproces met de OBSERV gemonitord. De resultaten zijn behoorlijk indrukwekkend. De producten van Ultraceuticals bevatten de optimale samenstelling van hoge concentraties aan krachtige ingrediënten, voor jouw beste huid ooit. Het level-up systeem en de uitgebreide variaties in behandelmogelijkheden zorgen ervoor dat een huidexpert het behandelplan volledig op maat kan toespitsen op de behoeften van de cliënt.

Alle producten van Ultraceuticals worden in eigen huis ontwikkeld met de allerhoogste kwaliteitseisen en kunnen bovendien het hele jaar door gebruikt worden. Tijdens een uniek traject van 90 dagen zal de huidexpert met de cliënt stap voor stap werken naar een optimale huidkwaliteit.

Het educatieprogramma van Ultraceuticals met on- en offline trainingen zorgen ervoor dat je met veel enthousiasme en zelfvertrouwen aan de slag gaat en jezelf continu kunt blijven ontwikkelen. Naast de hoogste kwaliteit producten en een compleet assortiment, zullen wij onze partners van a tot z ondersteunen op de weg naar gezamenlijk succes.

Ben jij die gedreven huidexpert, met liefde en passie voor huidverbetering, en wil jij niets anders dan het beste voor jou en jouw cliënten? Neem dan contact op voor de mogelijkheden per e-mail cosmetics@sqinno.com of telefonisch: 085-060 67 67.

Gerelateerde berichten