Wat je eet heeft een grote impact op je gezondheid. Al 400 huidtherapeuten werken met Omegaflow, producten die helpen van binnenuit.

Wat kan ik zelf doen om mijn huid gezond te houden?
Diep in ons hart kunnen we hier best een goed antwoord op geven. Op tijd naar bed, niet verbranden in de zon, voldoende groente en fruit, voldoende water drinken, niet roken, geen stress, weinig alcohol…

Wist je dat je je huid ook nog van binnenuit kunt verzorgen? Gezonde vetten en bijzondere eiwitten uit vis hebben beide een werking op de huid en wel van binnenuit.

Wetenschappelijk onderzoek met omega-3 vetten uit vis laat een positieve werking zien bij verschillende huid situaties*. Dit komt door de bekende* werking van omega-3 vetten, die vaak wordt beschreven. Verder houden ze de cellen van de huid soepel. Daarnaast helpen omega-3 vetten een droge huid. Wanneer je dus niet houdt van haring of makreel is een dagelijkse lepel omega-3 visolie dé uitkomst. (* I.v.m. gezondheidsclaim wetgeving kunnen we gezondheidseffecten niet beschrijven).

Van de goede vetten gaan we naar de bijzonder eiwitten uit vis: viscollageen. Het wordt steeds duidelijker dat collageen uit vis de meest effectieve collageen is voor de huid. Dit komt omdat viscollageen het meest op menselijke collageen lijkt en dat viscollageen beter wordt opgenomen dan collageen van koeien.

Collageen heeft een positief effect op het behouden en (in combinatie met beweging) het opbouwen van spieren. Verder bevindt zich collageen in je botten, pezen, gewrichten, bindweefsel, bloedvaten, haren en nagels. Maar vooral ook in je huid. Naarmate we ouder worden, verliezen we collageenvezels. Minder collageen betekent een slappere huid. De hoeveelheid collageen bepaalt de mate van hydratatie van de huid, omdat collageen water bindt.

Gratis display als kennismaking (*alleen voor nieuwe klanten):
Kan ik je ter kennismaking ons toonbank-display (incl twee gratis producten) toesturen? Hiermee kun je gratis onze 2 hardlopers (visolie en viscollageen) eerst zelf uitproberen.

Stuur dan een mail met onderwerp “BEAUTYSPOT” naar info@omegaflow.nl en vermeld daarin jouw:

  • Naam
  • Adres
  • E-mail (voor track&trace)

Voordelen Omegaflow
– Onze resellers verkopen uitsluiten fysiek (online verkoop niet toegestaan)
– Gratis flyers (zelf toevoegen in winkelmand)
– Zichtbaarheid als verkooppunt op Omegaflow website (op aanvraag)
– Scherpe, vlakke inkoopprijzen, goede marges

Om inzicht te krijgen in de prijzen en je bestelling te plaatsen, dien je een zakelijk account aan te maken op de www.omegaflow.nl (let op: graag geduld, want na aanmelding volgt een handmatige keuring om particulieren te weren).

Gerelateerde berichten