Beauty2Buy is op 24, 25 & 26 september aanstaande de plek waar je als beautyprofessional wilt zijn. Koop alvast je tickets voor de start van het nieuwe seizoen! Tijdens het beauty event ben je in één dag weer helemaal op de hoogte en tot in je tenen toe geïnspireerd. Laat je verrassen en inspireren. Spot de nieuwste trends en leg nieuwe, boeiende contacten waarmee jij de toekomst tegemoet gaat. Zien we je daar?

Alleen voor professionals
Beauty2Buy in Utrecht is een vakbeurs waar je als consument geen tickets voor kunt kopen. Je kunt online je registratiecode invullen die je misschien van je leverancier al hebt ontvangen of bij een vakblad hebt gekregen. Heb je deze code niet, dan kun je je KvK-nummer invullen en daarmee verder gaan in het online systeem.

Wat is je vakgebied?
Beauty2Buy richt zich op de beauty professionals die staan voor hun vak en zich inzetten voor de professionalisering van de branche. Onder ‘beauty professionals’ verstaat de organisatie onder andere: schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten, pedicures, wellness-ondernemers en -medewerkers (spa’s, health centers et cetera), nagelstylisten, visagisten of make-up artists, wimper- en browstylisten en waxspecialisten.

Waar kan ik mijn auto kwijt?
De Jaarbeurs beschikt over een aantal parkeerterreinen, waar je gemakkelijk je auto kwijt kunt. Als je eenmaal dicht in de buurt van de Jaarbeurs bent, staan de parkeerterreinen aangegeven op de blauwe ANWB-borden langs de weg. Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station Utrecht en is dus uitstekend te bereiken per trein of bus. Naast de tickets kun je ook je parkeerkaarten vooraf boeken, wel zo makkelijk zodat je je volledig kunt richten op je beursbezoek.

Online tickets bestellen
Als je je tickets online bestelt, reken je meteen online af waardoor je straks bij de ingang snel door kunt lopen. De QR-code van je ticket wordt direct gescand, zodat je niet lang in de rij hoeft te staan. Zorg dat je e-mailadres klopt en houd ook je spambox in de gaten als je geen bevestiging ontvangt in je mailbox.

Je kunt je Beauty2Buy tickets gemakkelijk hier bestellen met je registratiecode of KvK-nummer.

Gerelateerde berichten