Safety4yoU is dé toonaangevende groothandel voor de beautybranche waar schoonheid tot leven komt! Jarenlang hebben wij de branche zorgvuldig bestudeerd, alle ontwikkelingen nauwkeurig in de gaten gehouden en vele bezoeken gebracht aan landen als Amerika, Griekenland, Italië, Frankrijk en Zuid-Korea met als doel: het beste van het beste naar de Nederlandse markt te halen. Dit alles resulteert in een uitgebreid aanbod van hoogwaardige schoonheidsproducten voor de scherpste prijs!

De producten en services die wij aanbieden:
● Elektrische behandelstoelen (3, 4 of 5 motorig)
● Hoogwaardige apparatuur zoals Laser, IPL, HIFU, Hydrogen Facial & Plasma pen
● Afslankapparatuur: Cavitatie, CryoBody & Weightlosing
● Micro-needling: pennen, pins, needle’s & rollers!
● Vapozones, van basic tot volledig digitaal
● Werktafels, in diverse designs
● Loupelampen: met of zonder statief, verschillende soorten LED
● Handdoekverwarmers, voor elke salon!
● Receptiedesken, stijlvolle designs
● Manicuretafels, passend en betaalbaar
● Huidverzorging van het Griekse merk Yellow Rose.
● Nagelapparatuur en artikelen met o.a. gellak, nailconcealer en polyacryl van Mixcoco
● Ontharingsapparatuur & producten van o.a. Depil Ok en Doll
● Pedicure producten van Footlogix, Samenwerkende Pedicures en Swann Morton
● Cosmetische accessoires zoals sponsjes, visagiekwasten en wimperverf van Refectocil
● Gezichtsmaskers; onze eigen lijn populaire vliesmaskers en poedermaskers
● Een eigen stijlvolle werk-kledinglijn van Bliss Beautywear

Professionele trainingen
Naast een groot aanbod aan producten biedt Safety4yoU ook professionele trainingen (www.safety4you.eu/trainingen) aan voor groepen en individuen waarbij we altijd gecertificeerde en ervaren docenten inzetten. Zo krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen tot een professionele, allround schoonheidsspecialist. Kortom: alles voor de beauty branche onder één dak voor een aantrekkelijke prijs!

Kom naar ons sale-event!
Naast beurzen (www.safety4you.eu/beursagenda) organiseren wij regelmatig sale-events in onze showrooms in Almere of Heerenveen. Zo openen wij ook op zaterdag 16 en zondag 17 september 2023 onze deuren van de showroom in Heerenveen zodat jij kunt profiteren van de hoogste kortingen ooit. Naast dat we zeer scherpe beursaanbiedingen hebben, kun je ook een slinger aan het draaiend rad geven om té gekke prijzen te winnen. Tenslotte krijgt iedereen bij een besteding van €100 of meer een beauty goodiebag die je écht niet wilt missen. En dat allemaal onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. De entree is gratis en we hebben voldoende gratis parkeergelegenheid. Kortom: dit is hét weekend om al jouw inkopen te doen voor de drukste maanden van 2023! Kom jij ook gezellig langs op een van deze dagen? Meld je hier aan!

Gerelateerde berichten