De beursmaand is begonnen! Nog een paar weken en dan is Beauty Trade Special. Alle voorbereidingen zijn in volle gang en we kunnen niet wachten om je daar te zien!

De voorjaarsbeurs in Utrecht is DE exclusieve high-end vakbeurs voor beauty professionals. Ben jij klaar om collega’s te ontmoeten, de mooiste producten te spotten, nieuwe dingen te leren en demo’s van innovatieve apparatuur bij te wonen? En weet je al met welke collega je gaat?

Ontdek de nieuwste innovaties in het vak
Op Beauty Trade Special zijn circa 170 exposanten aanwezig die gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden, waaronder huidverzorging, wellness, massage, visagie, anti-aging, apparatuur, wimpers & brows en nog veel meer! Verheug je vast op een inspirerend en informatief beursbezoek met reeds gerenommeerde en nieuwe merken en dompel je onder expertise en noviteiten. Bereid je zelf goed voor op de beurs en kijk welke exposanten er staan, zodat je niemand misloopt!

Selfiespots #BTS23
Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen rondom Beauty Trade Special 2023? Volg ons dan op onze social media! We delen hier de nieuwste updates en voorpret rondom de beurs. Plaats je zelf voorpret over de beurs? Gebruik dan de hashtag #BTS23 en tag ons, dan plaatsen we het misschien wel door voor instant beauty fame!

Koop nu vast je ticket via https://beautytradespecial.nl/tickets-bestellen en dan ben jij straks ook binnen één dag weer helemaal up-to-date van alles wat er binnen jouw branche gebeurt!

 

Gerelateerde berichten