Blitz Wellness is een nieuw concept in Heemstede waarbij alle faciliteiten aanwezig zijn voor totale ontspanning en het stimuleren van nieuwe energie. Voor mensen met drukke agenda’s is deze plek ideaal. Bij Blitz werkt een professioneel team die voor iedere klant een unieke ontspanningssessie kan samenstellen. Aan alles is gedacht bij Blitz. Het instituut heeft een kleinschalige opzet waar de klant centraal staat. De inrichting straalt kwaliteit en klasse uit. 

Floating rooms

 Zodra je bij Blitz binnenstapt, ervaar je direct totale ontspanning. Floaten is één van de manieren om echt complete rust te ervaren. Bij floating drijf je in een zoutwaterbad en het is de manier om stress uit je lijf te laten vloeien. Bij Blitz Wellness wordt floaten naar een hoger niveau gebracht. Het gaat een stap verder dan de bekende, kleine floating cabines. Bij Blitz kun je floaten in je eigen, ruime floating room. Daar ben je ver weg van de hectiek en geluiden van alle dag. Het water is gelijk aan de lichaamstemperatuur. Tijdens de sessie ontvang je geen prikkels van buitenaf, zeker als je ook het licht en het geluid uitschakelt. Floaten stimuleert de bloedsomloop, helpt vermoeidheid bestrijden, bevordert de nachtrust en verhoogt het concentratievermogen. Heerlijk zweven in het niets. Tijd voor het grote ontspannen. 

Massage in kwartszand

Blitz biedt als eerst in Nederland een massage aan op een kwartszand bank. Het kwartszand is verwarmd en past zich perfect aan aan de vorm van het lichaam. De warmte zorgt voor totale ontspanning van de spieren. Met warme stempels worden de energiebanen gestimuleerd. Deze manier van masseren heeft een bewezen helende werking op mensen met problemen aan gewrichten of spieren. Vooral reuma patiënten ervaren dat het warme kwartszand pijn doet verminderen. Naast de kwartszand massage biedt Blitz ook diverse andere massages zoals klassieke,- sport,- hotstone, waterjet en Ayurvedische massages.  

Gezonde teint 

Naast de geavanceerde floating- en treatment rooms beschikt Blitz ook over ‘state of the art’ zonnebanken voorzien van hoogwaardige technologie. De huidsensor meet welke sterkte geschikt is voor welk huidtype. Doordat de dosis wordt aangepast aan ieders huidtype, is verbranden verleden tijd. Zo kun je gedoseerd en verantwoord een mooie teint opbouwen. Naast de zonnebanken heeft Blitz ook een Collarium. Dit  is een unieke bank met speciale collageenlampen die de huid stimuleert om extra collageen aan te maken. Collageen heeft de eigenschap om de huid te verstevigen en hierdoor het verouderingsproces te vertragen. 

Beauty treatmens

Blitz biedt naast het creëren van totale ontspanning ook beauty treatments van Babor aan. De huidexperts stellen voor iedere klant een persoonlijke schoonheidsdiagnose op en kiezen de verzorgingsproducten die exact afgestemd zijn op de huidbehoeften van de klant. 

Gerelateerde berichten