AVI-SLANK

AVI-SLANK maaltijdvervanger
De maaltijdvervangers helpen om op een efficiënte manier gewicht te verliezen en zijn ideaal ter ondersteuning van gewichtsbehoud. Ze zijn erg lekker waardoor het gemakkelijk is vol te houden. Ze zijn verkrijgbaar in 6 lekkere smaken: aardbei, banaan, bosbessen, cappuccino, chocolade en vanille.

AVI-SLANK groene thee
Lukt het niet om iedere dag voldoende te drinken? Dan is AVI-SLANK groene thee de oplossing! Deze is heerlijk van smaak en daarom ideaal om voldoende vocht binnen te krijgen. De groene thee is verkrijgbaar in 2 warme varianten, citroen en bosvruchten, en in een koude variant.

Meer informatie over AVI-SLANK? Neem dan een kijkje op onze website

AROSHA | Body Rescue Producten voor salon en thuis
Ontwikkelen en leveren van beautyproducten voor salons en thuisgebruik
Arosha is een Italiaanse firma gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van beautyproducten voor salons en thuisgebruik. Door intensief wetenschappelijk onderzoek uit te voeren weet Arosha producten te ontwikkelen met een maximale werking van de gebruikte ingrediënten.

Door zich te richten op een aantal fundamentele methodes is Arosha in staat om verschillende productlijnen te realiseren gericht op specifieke problemen van het lichaam en met name de huid. De aanpak is simpel maar doeltreffend. Allereerst wordt het probleem op een uitgebreide wijze in kaart gebracht en wordt er een diagnose gesteld. Daarna worden oorzaken opgespoord en oplossingen bedacht en getest.

Arosha biedt kwaliteitsproducten, wetenschappelijk ontworpen om een zo goed mogelijk effect teweeg te brengen. Hierbij staat een aantal zaken centraal om de gebruiker een zo aangenaam mogelijke ervaring te bieden. Producten van Arosha zijn in de eerste plaats effectief, snel en eenvoudig in gebruik en direct gereed om toe te passen.

Meer informatie over onze AROSHA producten, kijk dan op onze website

Gerelateerde berichten