Op 7, 8 en 9 april a.s. zal het in de Jaarbeurs in Utrecht bruisen van de activiteiten op het gebied van beauty. Dan vindt wederom het groots opgezette high quality event Beauty Trade Special plaats: de meest toonaangevende vakbeurs voor de professionele beauty en uiterlijke verzorgingsbranche. Het evenement heeft nog meer klasse dan vorig jaar en is breder en completer dan ooit, met maar liefst 25.000 vierkante meter beauty beleving onder een dak. Dit jaar is er ook veel aandacht voor de pedicure.

Actuele vakkennis verbreden, inspiratie opdoen, aantrekkelijke deals sluiten met vooraanstaande leveranciers, interessante collega’s ontmoeten… Er is maar één event waar dat allemaal samenkomt: Beauty Trade Special. De beurs is al jaren een begrip in de branche en daarmee een must voor iedere professional die het vak serieus neemt. Ook voor de voetverzorger en podotherapeuten.

Veel voetzorg

Kloppend hart van Beauty Trade Special is de dynamische beursvloer. Gerenommeerde topmerken en veelbelovende nieuwkomers geven daar boeiende demo’s en presenteren er aantrekkelijke beursdeals voor een succesvol voorjaar. Met circa tweehonderd exposanten is de beurs dit jaar nog groter en uitgebreider dan vorig jaar. Ook zijn er diverse bedrijven die zich bezighouden met voetverzorging.

Cadeautje voor de voeten

Een van de aanwezigen op de beursvloer is ProVoet, brancheorganisatie voor de pedicure. Bezoekers aan de beurs kunnen bij deze stand terecht voor een gratis voetcheck een mooi momentje van bewustwording en een cadeautje voor de voeten na het vele rondslenteren op de beurs. Daarnaast tref je er ook alle informatie aan die relevant is om je als pedicure of medisch pedicure verder te ontwikkelen.

Kennisupdate

Beauty Trade Special is ook dé plek om veel inspiratie en nieuwe kennis kunt op te doen over het vak. In de vier speciale kennistheaters is gratis een breed aanbod van lezingen te volgen die worden gegeven door toonaangevende experts uit de branche. Ook ProVoet verzorgt een lezing in een van deze theaters.

Gerelateerde berichten