Het flagship instituut van Pascaud is officiëel geopend! Op de Hepperstraat 23 te Maaseik, was het Pascaud Experience Institute helemaal in stijl, met een paarse loper en pilaren van paarse balonnen, tijdens de feestelijke opening. Wat al snel opviel, was het oog voor detail. Het instituut is gevestigd in een statig pand met veel oude elementen, waarin een moderne inrichting zijn intrek heeft gedaan. Het instituut ademt een en al Pascaud. Modern en oud heeft hier een mooie balans gevonden.

Eigenaar Mardge Pascaud, instituutmanager Maxime Graus en het team van het Pascaud Experience Institute gaven rondleidingen. De schitterende lokatie is onder andere voorzien van een ruim ontvangstgedeelte, waar consumenten terecht kunnen voor een huid advies en de aankoop van producten. Er is een gezellige wachtruimte met uitzicht op de Pascaud garden. Hier kunnen de gasten plaatsnemen onder het genot van een koffie of een glas prosecco. Op de eerste etage is een aparte ruimte waar de huid onder de loep wordt genomen met het huidtest apparaat. De huid conditie wordt volledig in kaart gebracht, waarna er samen met de cliënt een verzorgingsplan wordt opgesteld. Ook in de behandelruimtes is het Pascaud concept tot in de details doorgevoerd en kan de cliënt genieten van een huidverbeterende behandeling in een ontspannen sfeer.

Wil je ook een kijkje komen nemen in het Pascaud Experience Instituut?  Je bent van harte welkom op de Hepperstraat 23 in Maaseik (B).

Gerelateerde berichten