Je kan geen tv aanzetten of het gaat over het WK. En in bijna alle reclames op tv of radio zit wel een verwijzing naar het WK. Supermarkten bedenken de gekste WK-acties om klanten naar hun winkel te krijgen. Mensen versieren hun straat en huis met oranje en rood-wit en blauw. Eigenlijk kun je er niet meer omheen al dat oranje “gevoel” en zeker niet na de overwinning van afgelopen vrijdag van Nederland op Spanje. Ook op nagelgebied wordt er op het “oranje” gevoel ingespeeld. Zo worden er nailart wedstrijden georganiseerd, sommige met een prijs en andere voor de eer. Wat nu als je niks met dit oranje gevoel hebt?

Gelukkig heb ik oranje, rood, wit en blauwe Shellac in de salon. Deze kleuren zijn erg mooi en daar hebben wij geen EK of WK voetbal voor nodig.

 

Mooi oranje gekleurde Shellac op de nagels kan ook prachtig buiten de oranje festiviteiten. Om toch mijn voetballievende klanten een plezier te doen heb ik tijdelijk een laptop met internet geïnstalleerd in de salon.

Dus mochten er vrouwen zijn die niks van “onze” jongens willen missen dan kunnen ze tijdens de behandeling onze “jongens” toch via internet tv volgen. En hierbij laat ik het, voor mij geen oranje versierde salon, geen Roy Donders trainingspak aan en ook geen rood wit blauwe vlaggetjes.

Ik zou natuurlijk wel een actie kunnen gaan verzinnen voor juist die groep vrouwen die gek worden van hun in het oranje geklede mannen en zonen die schreeuwend voor de tv zitten met een rood hoofd van opwinding omdat Pietje de bal verkeerd raakt of dat de scheidsrechter een verkeerde beslissing in hun ogen neemt. Misschien ook een goed idee? Toch wens ik bij deze iedere voetballiefhebber veel kijk plezier.

Wat doe jij in jouw salon? Wel of geen WK actie?

Dit artikel is geschreven door Jeanette Hagebreuk van Nagelsalon de Landerijen

Overige experts

Bekijk al mijn artikelen

Gerelateerde berichten