247 Cosmetics

https://www.247cosmetics.nl
023-2025344
Meester Cornelisstraat 2
2023 DG Haarlem

 

Artikelnummer: 4b7d6564db6f Categorie:

Beschrijving

Time for Beauty
247 COSMETICS, is dé leverancier die werkt vanuit het oogpunt van de schoonheidsspecialist. Persoonlijke aandacht is een pré naast het leveren van kwalitatief, hoogwaardige producten. 247 COSMETICS heeft een ruime praktijkervaring in de professionele schoonheidsbranche, doordat we werkzaam zijn in het vak weten we wat er bij de klant speelt. Samen delen wij dan ook graag onze ervaringen en kennis.

AINHOA
Ainhoa is een zeer complete lijn met Spaanse passie. Ainhoa biedt een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige gezichtsproducten. De zuiver plantaardige basis staat garant voor de beste kwaliteit. Ainhoa biedt huidverzorging voor ieder huidtype en voor speciale huidproblemen.

CHOLLEY
Gebaseerd op de Zwitserse wetenschappelijke ontdekkingen op het gebeid van fyto-cosmetica met bewezen therapeutische werking van geneeskrachtige, medicinale planten. Gericht op huidverbetering zoals: acne, rosacea, eczeem, pigmentvlekken en anti-aging.

BEAUTY IMAGE
Beauty Image is een wereldleider in professionele haarverwijdering hars, harssystemen, ontharingsmiddelen en accessoires. Het wereldwijde perspectief stelt Beauty Image in staat om verschillende voorkeuren van consumenten te begrijpen. Wij garanderen dat u bij Beauty Image de producten zult vinden die uw klantenbestand tevreden stelt.

ONS TOTAALCONCEPT
Kwaliteit, service en klantvriendelijkheid staat bij ons op de 1e plaats.
Dit maakt ons tot een leverancier waar u op kunt bouwen, want samen gaan wij voor resultaat!

ONZE PLUS PUNTEN
+ Kwalitatief innovatieve cosmetica
+ Praktijk gerichte trainingen
+ Service en resultaat gerichtheid
+ Advies met verkoop ervaring
+ Hoge winstmarges op de verkoop producten

Bekijk al mijn artikelen