Miracle House

http://www.miraclehouse-apparatuur.nl
06-2288 7220 / 06-4396 4157
Rading 158
1231 KE Loosdrecht

Artikelnummer: 579e78c988cb Categorie:

Beschrijving

Wij leveren veilige, betrouwbare en effectieve apparatuur voor salons, klinieken en praktijken die hun cliënten helpen met het aanpakken van vocht- en/of vetophopingen, cellulite, huidverbetering, figuurcorrectie en contourverbetering. We leveren hoogwaardige kwaliteitsapparatuur van het bedrijf TermoSalud uit Spanje. Zij ontwikkelen en produceren al meer dan 35 jaar apparaten voor de medische en esthetische markt en zijn marktleider in Spanje, Italië en Portugal. Naast een zeer goede kwaliteit onderscheidt TermoSalud zich door scherpe prijzen te hanteren. Inmiddels hebben meer dan 25 salons de overstap naar onze apparatuur gemaakt naar hun volle tevredenheid. Bel gerust voor een afspraak!

Miracle House is al 15 jaar distributeur van de merken Universal contour Wrap, TermoSalud en Miracle Dome. Wanneer U op zoek bent naar apparatuur voor vetvermindering, cellulite, huidverstrakking of contour-verbetering zonder operatie bent u bij ons aan het juiste adres!

We zijn een bedrijf die langdurige relaties met klanten wil opbouwen en met de beste intenties wil adviseren. We bieden daarom topkwaliteit tegen  faire prijzen.

Op het inhoudelijke vakkennisgebied zijn we ook vooroplopend en delen we onze kennis graag met onze klanten om de gezamenlijke professionaliteit verder te vergroten.

U bent bij ons van harte welkom voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek waarin we graag van u vernemen waar u op zoek naar bent.

Met vriendelijke groet,

Marie en Carl Hagen

Miracle House

Bekijk al mijn artikelen