Absolution

Artikelnummer: d355a9065bae Categorie:

Beschrijving

Uw huid is uniek: zij weerspiegelt uw emoties, uw omgeving, uw intimiteit. Net als u, veranderen haar behoeften elke dag. Door te luisteren naar uw huid en te voorzien in wat zij vraagt, houdt u haar in conditie en helpt u haar balans en schoonheid te herstellen.

Dit is waarom we Absolution hebben ontwikkeld. Gecertificeerd biologisch, anti-veroudering en unisex. Een huidverzorgingslijn op maat: makkelijk af te stemmen op de stemmingen en behoeften van uw huid.

Absolution is vervaardigd van gecertificeerd biologische en wilde plantenextracten, mineralen en vitaminen, die essentieel zijn voor de jeugdigheid en de balans van uw huid. Het combineert zintuiglijke texturen en geuren, eenvoud in gebruik en natuurlijk … zeer effectieve ingrediënten.

Hoogwaardige biologische producten
Natuurlijk zijn al onze producten biologisch gecertificeerd… en dat is het minste wat we voor u kunnen doen! We willen u het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de producten biologische ingrediënten bevatten. Minstens 60% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Daarnaast is 99% van deze plantaardige ingrediënten biologisch, waarbij 10% hiervan gecertificeerd biologisch vervaardigd is.*

*Natural and organic cosmetic certified by Ecocert Greenlife according to Ecocert Standard available at http://cosmetics.ecocert.com

En… er is meer!
Het zou zonde zijn om producten te vervaardigen zonder geweldige en efficiënte producten als: wilde plantenextracten, mineralen en natuurlijke vitaminen, die niet kunnen worden gekweekt en daarom dus ook niet biologisch gecertificeerd kunnen worden. Absolution heeft ervoor gekozen om deze ingrediënten te integreren in alle formules. Absolution is een huidcosmeticamerk uit Frankrijk; ook de toeleveranciers zijn gevestigd in Frankrijk en samen zorgen we voor een duurzame ontwikkeling van de producten. Zelfs onze verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled en/of zijn recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten. De non-aerosol verpakkingen zijn gemaakt van Polypropylene(PP) in plaats van glas, om te garanderen dat het product beschermd wordt tegen oxidatie en bacteriën, die de houdbaarheid van het product verminderen. Het gebruik van Polypropylene vermindert ook de ecologische impact op het transport (transporteren van glas is veel kostbaarder). We werken er (bijna!) elke dag aan om de ecologische weg van de productie te minimaliseren.

Absolution is het idee van Isabelle Carron, oprichtster van het onafhankelijk strategie- en designbureau Jak ( Just a Kiss ). Jak is ontstaan na jarenlange ervaring als Creative Director bij verschillende grote communicatiebureaus.

Het belangrijkste is dat Isabelle’s passie voornamelijk bij cosmetica ligt, met name biologisch gecertificeerde cosmetica. Tijdens haar carrière, waar ze voor verschillende grote en gerenommeerde cosmetica – en parfummerken werkte, had ze altijd het gevoel dat er iets ontbrak: een bepaalde bezieling, de intimiteit met je huid, de eenvoud en het maatwerk.

Isabelle ‘s wens en verlangen om de perfecte cosmetische producten voor de huid te ontwikkelen heeft ervoor gezorgd dat Absolution is ontstaan. Een merk dat natuur en verzorging combineert met kunst en actualiteit.

Met de hulp van de meest getalenteerde mensen zoals Arnoud Pigounides, designer van het merk, en top-laboratoria die expert zijn op het gebied van biologische ontwikkelingen, maar ook formuleontwikkelaars en vrienden hebben haar geholpen met hun slimme adviezen.

Absolution, een cosmetische revolutie met fantastische en geavanceerde biologische gecertificeerde producten, was geboren!