Beauty2People – The Anti-aging Company

http://www.beauty2people.nl
010-2667878
’s Gravenweg 19
2901 LA Capelle aan den Ijssel

Artikelnummer: 20d194d417b6 Categorie:

Beschrijving

Beauty2People The Anti-aging Company:Jouw schoonheidsinstituut is een succes als je klanten tevreden zijn en jij een goede omzet hebt. Beauty2People ondersteunt jou in deze ambities. Wij leveren – altijd snel – resultaatgerichte cosmetica en high-tech apparatuur waarmee jij je klanten mooier maakt. Door de intensieve trainingen haal jij overtuigende resultaten. Onze marketingondersteuning en persoonlijke sales adviezen zorgen voor uitstekende verkoopcijfers. Jouw succes is onze drive.

Natuurlijk geven wij je gedegen training en volop promotiemateriaal voor je klanten. Wij verkopen 2 apparaten: T-AWAY2 verwijderen van alle cosmetische huidoneffenheden & BTS2 ultrageluid op basis van 1 mHz en 80 Khz tesamen met hoogvolt technologie voor huidverbeterende behandelingen. Daarnaast voeren wij drie verschillende merken: HydroPeptide voor cellulaire gezondheid en met super mooie reslutaten, Emotion het merk voor de droge huid en Hyamatrix, Hyaluronzuur daadwerkelijk 28-30 dagen in de huid kunnen houden zonder injectables.

Het kantoor en de trainingsruimtes van Beauty2People in Capelle aan den IJssel zijn zowel met de auto als met openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Kom je een keer koffie of thee drinken?

Bekijk al mijn artikelen