Bellezi Premium Wellness Equipment

http://www.bellezi.nl
+31743766351
Rientjesoven 14
7621 HG Borne
Nederland

Artikelnummer: 23dd2089f49a Categorie:

Beschrijving

Het fundament van Bellezi bestaat uit betrouwbaarheid, flexibiliteit en service. Sinds de oprichting in 2009 staat deze filosofie nog steeds als een huis.
Bellezi is de laatste decennia enorm gegroeid. Van Nederlands familiebedrijf tot wereldwijd gerenommeerd merk in het hoogste segment Beauty Spa & Wellness Equipment. Van behandelstoelen tot totaalconcepten voor gerenommeerde Spa’s, Hotelketens of Cosmeticamerken. Van productontwikkeling in huis tot samenwerkingen met de beste designers, om zo tot het optimale eindproduct te komen. Deze ontwikkelingen hebben alles te maken met ambitie en durf. Daarnaast is het motto ‘Obsessed with details’ kenmerkend voor alles wat wij doen. Van product tot proces en van strategie tot service. Want juist die details maken het verschil tussen goed en perfect.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Nederland, waar het allemaal begon. We zijn echter al vele jaren actief in meer dan 40 landen, waarbij ons netwerk van distributeurs en agenten ons hierbij ondersteunt. Service en advies zijn dus altijd dichtbij. Daarin gaan we nét dat stapje verder. Zo hebben we ook maatwerk oplossingen en passen we waar mogelijk onze producten aan op de landsnormen. Er zijn aangepaste lijnen voor o.a. Groot-Brittannië, de Verenigde Staten en China.

Bij Bellezi zijn alle modellen in diverse kleuren uit voorraad leverbaar, maar dit betekent niet dat er geen andere mogelijkheden zijn. Uiteraard mag u blijven dromen en kunt u samen met onze collega’s, uw eigen wellnessbank of behandelstoel volledig naar eigen wens samenstellenDankzij de dynamische productieprocessen, in-house designers en flexibiliteit is Bellezi in staat om ook voor u de perfecte oplossing te ontwikkelen.

Dit geldt uiteraard ook voor de betalingswijze. De aanschaf van een nieuwe Bellezi behandelstoel of wellnessbank is een serieuze investering en daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid tot financial lease aan. In samenwerking met verschillende leasepartners maken wij dit voor u mogelijk door middel van een maandelijkse aflossing.

Fabrieksgarantie is eigenlijk een aanvulling op de wettelijke garantie, waarmee wij aangeven dat we langer voor onze producten instaan dan de gemiddelde leverancier ( 1 of 2 jaar garantie). Deze extra garantie geldt voor een bepaalde tijd, wat dus bij ons in 2020 is veranderd van 2 jaar naar 5 jaar. Ontstaat er een defect binnen 5 jaar na aanschaf dan vervangen wij dit onderdeel helemaal gratis. U kunt hierbij dus denken aan verwarming, motoren, control box of bijvoorbeeld bouwtechnische problemen, maar een handbediening of bekleding valt daar weer buiten. Dit zijn slijtage gevoelige onderdelen, die bij een eenmanszaak misschien 10 of 15 jaar meegaan en bij een sommige grote bedrijven of scholen al binnen 5 jaar wat vervangen moet worden.

Onze 24 uur service hebben wij ongeacht de leeftijd van het product. U kunt ons voor service daarom ook 7 dagen per week telefonisch bereiken van 8:00 tot 22:00 uur op 074-3766351, wat al zo is vanaf het begin van onze oprichting in 2009. Dit is de snelste manier om een eventueel probleem op te lossen en/of een afspraak in te plannen voor service. Daarmee garanderen we dat elk probleem binnen 24 uur opgelost kan zijn, echter is het dus afhankelijk van de leeftijd en het probleem of er kosten aan verbonden zijn.

Bekijk al mijn artikelen