Alexami Benelux

http://www.alexami.be
032 497 625 62

Artikelnummer: 4284a930ac26 Categorie:

Beschrijving

Studio Mino
Studio Mino is ons eigen minerale en 100% natuurlijke make-up merk. Dit Belgisch concept staat voor kwaliteit, puurheid en duurzaamheid.

Organicspa
Het exclusieve professionele spa- en salongamma, Organicspa, werd gecreëerd vanuit een opmerkelijk gat in de markt van de huidverzorging, nl. een gamma luxueuze biologisch gecertificeerde producten.

Correxiko

Correxiko staat voor revolutionaire nutricosmetica en beantwoordt de behoefte aan anti-aging-oplossingen, maar van binnenuit.

Hemp Organics

Hemp Organics zijn 100% natuurlijke, biologisch gecertificeerde lipproducten zonder toxines. Een volledig palet van 15 prachtige lipsticks en 8 liptinten die een matte of een glanzende finish hebben.

Knocked Up Nails

Knocked up Nails is een veilige nagellak die vrij is van de 5 meest schadelijk stoffen: tolueen, formaldehyde, formaldehyde hars, dibutyl phtalaat en kamfer. Het flesje beeldt zelfs een zwangere vrouw af om het veilige karakter van het product te benadrukken.

Het is mijn persoonlijke overtuiging dat we moeten evolueren naar een “natuurlijkere” manier van leven, dat geldt ook voor cosmetica. Alles wat je op de huid aanbrengt, gaat voor 60% naar de binnenkant, daarom is het zo belangrijk om enkel met natuurlijke ingrediënten te werken.

Het Studio Mino-concept is zo uniek dat je je als beauty-professional echt kunt onderscheiden.
Organicspa levert het bewijs dat bio-cosmetica ook heel actief en resultaatgericht kan zijn.

Correxiko is de kers op de taart en biedt de perfecte ondersteuning voor uw anti-aging-behandelingen.

“Naast de focus op natuurlijke kwaliteitsproducten, sta ik garant voor een persoonlijke service en professionele support naar mijn klanten. Samen maken we van Studio Mino, Correxiko en Organicspa een succesverhaal in uw zaak!”

Barbara