Cosinta Service B.V.

http://www.cosinta.nl
010 52 43 444
Heliumstraat 160, 2718RS Zoetermeer

Artikelnummer: fa2700b6dd5e Categorie:

Beschrijving

Cosinta Service BV is een groothandel in cosmeticaproducten, -apparatuur en aanverwante artikelen. Wij hebben een groot assortiment met de beste merken in huidverzorgende producten en make-up voor schoonheidsspecialisten en drogisterijen.

Met ons eigen netwerk leveren wij in Nederland, België en Luxemburg. Naast de webwinkel, waar je alle bekende merken kunt bestellen, vindt je hier ook de cursussen, trainingen en workshops die Cosinta in haar eigen Cosinta Beauty Inspiration Center aanbiedt. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Persoonlijke benadering met een gevoel voor service, dat vinden wij belangrijk. Heb jij vragen, neem dan gerust contact met ons op.

– Onze visie: Waar gaan we voor? –

Cosinta staat al meer dan 53 jaar voor service, betrouwbaarheid, kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke dienstverlening. Door de combinatie van een assortiment met hoogwaardige kwaliteitsproducten en prima dienstverlening streven wij er naar de beste beauty groothandel te zijn door een structurele bijdrage te leveren aan het succes van onze klanten.

– Onze missie: Waar staan we voor? –

De ambitie van Cosinta is om structureel de norm te stellen op het gebied van dienstverlening in onze markt. Innovatie is daarbij onmisbaar en daar zal dan ook veel aandacht aan besteed worden. Cosinta helpt haar klanten richting de digitale toekomst zonder de belangen van haar relaties hierbij uit het oog te verliezen. Wij streven ernaar om in de markt bekend te staan als dé beauty-groothandel, die haar klanten ontzorgt en ondersteunt en goede marges biedt op de door ons geleverde merken/producten.

Hierbij maken wij gebruik van kwalitatief hoogstaand advies, workshops, cursussen en natuurlijk onze jarenlange ervaring door ons vakbekwaam personeel.

De missie en visie van ons bedrijf hebben wij dan ook vorm gegeven in ons nieuwe logo met daarin de tekst: Let’s Grow Together! We willen immers het beste uit onze klanten halen door ze optimaal te ondersteunen, zodat zij zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien. Groeien doen we samen!

Meer informatie via Verkoop@cosinta.nl 

Bekijk al mijn artikelen