Dermatuer

http://www.dermatuer.com
+31 (0)76 564 2000
Burgemeester Guljélaan 10-16
4837 CZ Breda

KvK: 73316784 (NL)
Ondern. nr: 0715.407.662 (BE)

Artikelnummer: fad5bb765e33 Categorie:

Beschrijving

Dermatuer biedt een totaalconcept voor huidverbetering met hoge kwaliteit merken die elkaar onderling versterken. Wij stellen jou als huidexpert in staat om optimaal resultaat te behalen met je behandelingen en ondersteunen de groei van jouw business.

Wij streven naar een gezonde huid door het gebruik van de hoogste kwaliteit huidverzorgingsproducten (Dermalogica), het inzetten van de beste professionele apparatuur voor schoonheidsspecialisten (Bio-Therapeutic), en zetten vrouwen in hun kracht door het aanbieden van een professioneel creatief make-up merk wat zich laat inspireren door de fashion industrie en de make-up van professionals naar de consument brengt (Lord&Berry).

Missie
Dermatuer biedt een totaalconcept wat toegespitst wordt op de behoeftes van jouw business. Wij stellen jou als huidexpert in staat om optimaal resultaat te behalen met je behandelingen. Dermatuer tilt samen met jou je salon naar het hoogste niveau door:

• gepersonaliseerde service
• hoogwaardige producten
• krachtige concepten voor retail- en behandelruimte
• uitgebreid trainingsaanbod
• veelzijdige business support

Dermalogica
Als professioneel huidverbeteringsmerk heeft Dermalogica al meer dan 30 jaar een belangrijke missie: de gespecialiseerde expertise en respect voor de professionele huidexpert. Wanneer de Dermalogica producten in contact komen met een professionele huidexpert, worden echte resultaten gerealiseerd dankzij innovatieve producten.

Bio-Therapeutic
De missie van het in 1974 opgerichte familiebedrijf Bio-Therapeutic is om zoveel mogelijk huidexperts met geavanceerde apparatuur te laten werken, en om apparatuur te bieden die samenwerkt met professionele huidverzorging. Voor blije gezichten van zowel huidexpert als consument door het verkrijgen van échte resultaten.

Lord & Berry
Lord & Berry is een passioneel, creatief en inspirerend make-up merk met een eigentijdse benadering van beauty. Als professioneel fashion brand ziet Lord & Berry make-up als een mode accessoire. Hiervoor werkt het merk nauw samen met de mode industrie, vakmensen, ontwerpers en make-up artists en brengt het de make-up van professionals naar de consument.

Bekijk al mijn artikelen