Spatreatments

http://www.spatreatments.nl

Artikelnummer: 320002002c94 Categorie:

Beschrijving

In het kort gezegd is Spatreatments een groothandel die topkwaliteit schoonheidsproducten levert aan bedrijven en particulieren.

Waarom Spatreatments?
– Grootste aanbod van Nederland
– Exclusief ORB dealer
– Scherpe prijzen
– Snelle levering
– Perfecte service

Met welke merken werken wij en waarom?
– Jane Scrivner

Jane Scrivner haar producten zijn 100% biologisch met natuurlijke ingrediënten. De topkwaliteit van de producten zijn ideaal in combinatie met de ORB. De ORB is een verwarmingselement die Jane Scrivner ontworpen heeft om de ultieme ervaringen te geven aan de klanten in behandelingen. Verwarmde producten zijn namelijk echt een verwennerij voor de huid.

– N|EYE|S 
N|EYE|S Eye Brows staan voor perfecte en natuurlijke wenkbrauwen. De 10 stappen van N|EYE|S Eye Brows kunt u bij Spatreatments leren doormiddel van een tweedaagse cursus.

– BC Softwear
Een schoonheidssalon, kapper of massagepraktijk is natuurlijk niets zonder de aankleding van het interieur. De behandelstoel waar u uw klanten op behandeld moet netjes en verzorgd uit zien. Maar het moet ook zeker herkenbaar zijn voor een klant, daarom kunnen wij uw initialen in de handdoeken laten graferen! Spatreatments verkoopt ook badjassen en slippers om uw klant extra comfort te geven.

Kortom: Spatreatments is nog een klein en groeiend bedrijf wat  zich graag inzet voor schoonheidsspecialisten, kappers, massage therapeuten en anderen die in het vakgebied van uiterlijk en verzorging zitten! Spatreatments is niet alleen groothandel, maar ook een opleidingsinstituut wat veel kennis en ervaring kan overdragen. Van de producten tot aan het interieur kunt u bij ons terecht!

Wij hopen u als nieuwe klant te verwelkomen bij Spatreatments!

Bekijk al mijn artikelen