Op dit moment wordt beautyspot.nl verbeterd, waardoor sommige pagina’s en details tijdelijk niet 100% volledig zijn. Bedankt voor je geduld!

Klapp Cosmetics GMBH

https://www.klapp-cosmetics.com/
+31652876628
Klapp Allee 1-5
37235
Hessisch Lichtenau
Duitsland

 

Artikelnummer: c6dffc10c6a9 Categorie:

Beschrijving

KLAPP Cosmetics is een pionier in de wereld van schoonheid en staat voor innovatieve cosmetischebehandelingen die hun tijd vooruit zijn. Voor ons is ‚Made in Germany‘ een belofte van kwaliteit. 40 jaar ervaring en voortdurend onderzoek en ontwikkeling van nieuwe high-tech actievestoffen en methoden zorgen voor de hoogste behandelingstevredenheid.Wereldwijd vertrouwen meer dan 10.000 beautysalons en hotels in meer dan 64 landen op ons.

ONZE FILOSOFIE
Als een van de laatste grote visionairs van de beauty-industrie zet Gerhard Klapp al sinds 1980 wereldwijd toonaangevende trends.
Zijn diepgaande kennis investeert Gerhard Klapp onvermoeibaar in onderzoek & ontwikkeling van cosmetische behandelingen, speciale treatments en verzorgende producten.
Hij was dan ook altijd een van de pioniers in de beauty-branche. Tot zijn innovaties behoren retinol (vitamine A), O2-therapie, vitamine C en ASA Peel®.
KLAPP Cosmetics staat voor innovatie – gisteren, vandaag en morgen.

SERVICE VOOR DE KLANT
Voor ons staan permanente opleiding en bijscholing en het motiveren van onze klanten en medewerkers voorop.

ONS POTENTIEEL VOOR UW SUCCES
KLAPP Cosmetics biedt alles wat u nodig heeft als succesvol schoonheidsinstituut. Wat we doen, doen we uit overtuiging. Daarom heeft u van KLAPP een persoonlijk contactpersoon. Omdat we willen dat u zich goed voelt bij ons en op elke vraag een snelle en vakkundige reactie krijgt.
BEHANDELINGEN EN PRODUCTEN
De focus van de bijzondere KLAPP behandelingen en producten ligt op innovatieve en veelzijdige behandelingsconcepten, die consequent worden aangevuld met verzorgende producten voor thuis.
Alle KLAPP concepten worden ontwikkeld voor elk huidtype en elke huidconditie, voor hem en haar, voor gezicht en lichaam – voor integrale schoonheid.
Het resultaat zijn perfecte, individueel toepasbare producten voor verzorging, regeneratie en wellness.

UW VOORDELEN:
Omvangrijk productassortiment
Complete behandelingen van A tot Z
Perfect op elke individuele behandeling afgestemde verkoopproducten
Voortdurende innovaties
Marketingondersteuning
Producttrainingen
Vervolgopleidingen
Promotie-acties
40 jaar ervaring in actief werkende cosmetica branche

Kijk hier naar onze bedrijfsvideo!

Bekijk al mijn artikelen Bekijk het merk