La Valois Cosmetique

http://www.lavaloiscosmetique.nl
0512 364623
Warreboslaan 43
9231 AH Surhuisterveen

Artikelnummer: 3fc2e29ba403 Categorie:

Beschrijving

La Valois Cosmetique is dé groothandel van de merken Declaré en Dermophisiologique

Declaré zorgt voor de schoonheid van een gevoelige huid. De gevoelige huid is teer en dunner en fijner van structuur dan de normale huid. De gevoelige huid reageert eerder en intensiever op invloeden van buitenaf en van binnenuit. De zichtbare reacties lopen uiteen van roodheid, irritaties, jeuk, vlekken, schilferige huid, een vale teint en vroegtijdige huidveroudering. Declaré is gespecialiseerd in de gevoelige huid, maar heeft in de loop der jaren een breed scala aan producten ontwikkeld. Zo is er voor iedere specifieke behoefte een passend product. Het resultaat is een bijzondere lijn van kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten voor het gezicht en lichaam, met de nadruk op een optimale werkzaamheid en verdraagzaamheid.

Dermophisiologique, Italiaanse producent van natuurlijke dermocosmetica, streeft naar kwaliteit in al haar activiteiten, zowel in het dagelijkse leven als in de cosmetische producten. Respect voor de natuur is één van de belangrijkste kernwaarden van Dermophisiologique. Alle producten zijn uitsluitend ontwikkeld op basis van de meest zuivere en actieve, plantaardige werkstoffen die allen een EEG- herkomstcertificaat hebben. Deze worden verkregen met extractiemethoden die in elke fase nauwkeurig gecontroleerd worden, om de eigenschappen van de actieve stoffen van natuurlijke oorsprong ongewijzigd te behouden.

De filosofie van La Valois Cosmetique richt zich op liefde voor ons vak, de mensen, de natuur en een natuurlijk bewustzijn in de maatschappij. We willen het beste uit onszelf en onze depositairs halen om samen verder te groeien en prachtige resultaten te behalen. De merken Dermophisiologique, Declaré en beMineral sluiten prachtig aan bij onze visie. Ik kijk er erg uit dat ik La Valois Cosmetique tenminste nog de volgende 10 jaar mag vertegenwoordigen”, aldus Saskia de Valois. Wij als team en de mensen achter deze prachtige merken hebben allemaal iets heel belangrijks gemeen: liefde voor cosmetica en voor ons vak. Vanwege onze gezamenlijke passie en onze liefde voor cosmetica!