Lakshmi Bio-Eco Cosmetics

http://www.lakshmi.nl
070-517 9588
Professor Asserlaan 1a
2251 CL Voorschoten

Artikelnummer: b7470ed0fa97 Categorie:

Beschrijving

Ontdek met het LakShmi Beauty Concept, de wereld van Holistische schoonheid.

Ontdek met het LakShmi Beauty Concept, de wereld van Holistische schoonheid. Het is een uniek trainingsconcept wat door LakShmi de afgelopen 30 jaar is samengesteld met diverse gelaats-, lichaams- en authentieke ayurvedische behandelingen om jou als schoonheidsspecialiste of massagetherapeute de juiste ondersteuning te kunnen bieden (lees hierover verder meer). Met deze kennis kan je jezelf onderscheiden in unieke holistische lichaamsbehandelingen en zuiver natuurlijke huidverbeterende gelaatsbehandelingen.

Met de producten uit de LakShmi productenlijn kan je op verschillende manieren werken:
• met nadruk op huidverbeterende kwaliteiten met uitsluitend zuiver natuurlijke ingrediënten
• of op holistische wijze
• of d.m.v. het combineren van deze twee uitgangspunten binnen de behandeling
De producten zijn speciaal ontwikkeld voor de schoonheidsspecialiste die haar cliënten niet alleen aan de buitenkant wil behandelen, maar ieder mens ziet als een unieke eenheid die gevormd wordt tussen lichaam en geest.

De zuivere producten van LakShmi worden uitsluitend gemaakt van koudgeperste plantenolie, en hebben als werkzame stof pure essentiële oliën. Deze oliën lijken op de in huid aanwezige vetten en zijn rijk aan natuurlijke vitamines, waaronder vitamine A en E. De producten worden door deze eigenschappen snel en diep in de huid opgenomen, waar ze d.m.v. de bijzondere synergie tussen de essentiële oliën de huidbalans gaan herstellen. Hierdoor hervindt de huid zijn jeugdige en vitale uitstraling.

De producten kunnen tijdens de huidverbeterende schoonheidsbehandeling gecombineerd worden met Ayurvedische rituelen voor het creëren van een betere balans tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid. De cliënt verlangt immers steeds vaker naar een totaalbehandeling die de stress en de drukte van alle dag doet vergeten. Hoe deze bijzondere totaalbehandeling in zijn werk gaat leren wij je graag tijdens het bij de productenlijn bijhorende inscholing, het zogenoemde ‘Lakshmi Beauty Concept’.

Bekijk al mijn artikelen Bekijk het merk