Longevity Lifestyle and Wellness

http://www.longevity.nu
010- 8187497

Artikelnummer: 74694dc36a2b Categorie:

Beschrijving

Wij ontwikkelen, importeren en leveren onderscheidende concepten, producten en methoden voor de professionele lifestyle-, skincare- en wellnessbranche volgens de Longevity-filosofie waardoor cliënten vitaal ouder worden en daardoor langer gelukkig leven.

Vanuit deze filosofie geloven wij in een totaalaanpak die de natuurlijke balans tussen innerlijke gezondheid en uiterlijke verzorging herstelt, waardoor veroudering slechts nog geassocieerd wordt met de ontwikkeling van wijsheid en niet alleen maar met verlies van vitaliteit.

Vanuit 10 jaar ervaring hebben wij diverse authentieke behandelmethodes geselecteerd, gecombineerd en ontwikkeld tot een holistisch concept. Wij gebruiken de volgende apparatuur:

Apparatuur

  • Pollogen Legend
  • Pollogen Geneo+
  • Ultratone Dreamshaper en Ultralift
  • Total Gym
  • InnoAesthetics
  • Lipocontrast
  • CryoClear

De behandelingen die je met onze cosmedische apparatuur geeft, worden met elkaar gecombineerd in een systematische totaalaanpak gericht op balans en gebaseerd op wetenschappelijk bewezen conceptenDit doen wij door advies en begeleiding te geven op het gebied van voeding, beweging, figuurcorrectie, huidverbetering en educatie, onze eigen schijf van 5. Deze 5 bouwstenen voor vital-aging versterken elkaar bij gecombineerd gebruik en elke bouwsteen alleen geeft ook al merkbare resultaten. Wij werken samen met topkwaliteitsmerken en professionals uit verschillende disciplines.

Vitaal ouder worden is veel meer dan figuurcorrectie alleen.

De eenzijdige aanpak van alleen de huid, vetcellen, spieren, lymfedrainage, beweging of voeding is vaak niet voldoende voor een bevredigend totaalresultaat. Onze Longevity-aanpak, waarbij figuurcorrigerende technieken gecombineerd worden met originele wetenschappelijke inzichten die bewezen effect hebben op vitaliteit en gezondheid, biedt wél de gewenste persoonlijke resultaten en werkt nog sneller ook!

Met onderscheidende communicatiecampagnes, uitgekiende promotietools, visual signing en interieurmogelijkheden helpen wij de bij ons aangesloten salons een klantbeleving te creëren en deze onderscheidende waarden effectief te communiceren naar hun cliënten.

Ruim 150 instituten in Nederland en België werken al op deze manier naar volle tevredenheid.

In het Longevity Lifestyle Center in Maarssen komen de 5 pijlers van de Longevity-filosofie samen. Hier trainen onze professionals en zijn consumenten ook van harte welkom voor een totaalaanpak: www.longevitycenter.nl

Een team van vakmensen werkt daar samen om consumenten te begeleiden naar hun meest vitale zelf. Een speciaal opgeleide Longevity Lifestyle Coach stelt individuele totaalplannen op waarbij op basis van de Longevity-filosofie een combinatie gemaakt wordt van producten, behandelingen, methoden en adviezen op het gebied van voeding,  beweging, figuurcorrectie, huidverbetering en educatie.

Wij ontwikkelen op dit moment de Longevityze-app waarmee instituten hun klanten kunnen coachen naar een vitaal leven op basis van verkregen en uitwisselbare data. Ook is er onder andere een afspraakmodule en een module voor voor- en nafoto’s. Met de opgeslagen informatie voldoen onze salonhouders gelijk aan de eisen die de overheid stelt met betrekking tot dossiervorming. Voor meer informatie of een testversie stuurt u een mail naar: info@longevity.nu

Bekijk al mijn artikelen