Maddy Weide

Met veel toewijding, passie en enthousiasme ben ik al jaren werkzaam als freelance tekstschrijver met name binnen de beautybranche.

Categorie:

Beschrijving

Over mij

Met veel toewijding, passie en enthousiasme ben ik al jaren werkzaam als freelance tekstschrijver met name binnen de beautybranche. Voor diverse vakbladen met de focus op huidverzorging en nagelstyling heb ik de volledige redactie verzorgd. Denk hierbij aan interviews, reportages, trendpagina’s, columns of vakinhoudelijke artikelen. Daarnaast schrijf ik zowel commerciële als creatieve teksten voor onder andere websites, nieuwsbrieven, persberichten en brochures.

Met mijn teksten en een vleugje humor hoop ik lezers te inspireren, informeren en prikkelen. Een verhaal moet immers leuk, boeiend of interessant zijn. Met een creatieve inslag en een originele insteek probeer ik van elke tekst iets bijzonders te maken. Uit veel informatie haal ik de essentie en complexe materie maak ik begrijpelijk. Waar het om draait is de boodschap helder en eenvoudig uit te leggen. Schrijven is immers communiceren. Kortom: ik ben altijd in de weer met woorden!

Bekijk al mijn artikelen

Terug naar het overzicht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Maddy Weide” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *