Categorie:

Beschrijving

Aesthetic Solutions & Beauty Award

Beauty miracles don’t exist, secrets do… de slogan van Aesthetic Solutions, en de waarheid als je kijkt naar het succes van ons uniek medisch concept. Het resultaat van een holistische kijk op schoonheid met wetenschappelijk bewezen producten en toestellen. We zijn wereldwijd de Nr. 1 in depigmentatie, en we bieden ook effectieve oplossingen voor anti-aging, lifting, haaruitval, afslanking en cellulitis.

Winnend totaalconcept

We zijn exclusief distributeur binnen de Benelux van mesoestetic® Pharma Group’s producten en toestellen zoals M.Pen microneedling, Genesis radiofrequentie, MCT Injector met carboxytherapie, alsook van Lumi8 LED therapie, AquaGlo Plus hydradermabrasie, Icesculptor cryo, MEsculptor spierversterker en Definitive Plus laserontharing.

Schoonheid op alle vlakken is wat ons fascineert. In producten, behandelingen én samenwerkingen. Dit noemen wij ‘esthetisch ondernemen’. Daarbij is alleen het beste goed genoeg. Als snelgroeiend bedrijf sinds 2010 bieden wij een winnend totaalconcept aan onze partners: esthetische artsen, dermatologen, huidtherapeuten en de betere schoonheidssalons.

Onze producten en behandelingen zijn beschikbaar bij erkende mesoestetic® partners, in zowel de esthetische als medische sector. Artsen leveren wij tot 5 type fillers waaronder 2 voor de intieme zone, 8 medische peelings en 14 mesohyals voor mesotherapie behandelingen.

Dit voor het gelaat, het lichaam én voor haaruitval.

Vind een verkooppunt in je buurt via onze store locator: Aesthetic Solutions

Present op de Beauty Award

De branche ligt ons na aan het hart. Daarom zijn wij ieder jaar met ons team en onze partners aanwezig op de Beauty Award, dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. Het is steeds een geweldig fijne en inspirerende avond.  Mocht je interesse hebben: altijd bereid om verder te praten over wat er reilt en zeilt in de sector, en de beloftes van Aesthetic Solutions natuurlijk.

Verbluffende resultaten

Wat die beloftes betreft: die maken wij waar. Om het met de woorden van onze CEO Ingrid Vander Zijpen te zeggen: “Ware schoonheid komt van binnenuit, en met onze aanpak verbinden wij klanten met hun innerlijke schoonheid. We ontwikkelden een totaalpakket dat tot pure resultaten leidt. Verbluffende foto’s van voor & na zijn daarvan het ultieme bewijs.”

WORD JIJ ONZE PARTNER?
Jij hebt de visie, wij hebben de oplossing om die te bereiken. Vergroot je onderscheidend vermogen en til jouw kennis naar een nog hoger niveau dankzij het medisch totaalconcept van Aesthetic Solutions. Neem contact met ons op en wij helpen jou naar ‘The next level of beauty’!

CONTACTEER ONS

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mesoestetic®” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *