NEM COSMETICS B.V.

https://www.nemcosmetics.nl
+31 (0)345 – 588 100
Gerdina’s Hof 25
4191 MX Geldermalsen
Nederland

Artikelnummer: cdae02929307 Categorie:

Beschrijving

Al meer dan 50 jaar is NEM COSMETICS de vertrouwde specialist en partner van de professionele schoonheidsspecialist. Vanaf de start staan kwaliteit, kennis en service hoog in het vaandel.

NEM Cosmetics is gespecialiseerd in hightech apparatuur en cosmetica, hars ontharing, overige salonproducten en saloninrichting. NEM vertegenwoordigd mooie merken, in ons assortiment nemen we uitsluitend kwaliteitsproducten op die wij rechtstreeks bij de producenten inkopen, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit tegen de beste prijzen. Naast het leveren van apparatuur en cosmetica ondersteunen we onze partners om het maximale uit hun onderneming te halen. Met effectieve marketing en advies helpen we verder en delen we onze ervaring en kennis graag met u. Door onze trainingen en workshops blijft u ‘up-to-date’, ook op cosmetisch-technisch gebied. Goede kennis van producten, behandelingen en technieken is essentieel om maximale huidverzorging en verbetering aan uw klanten te bieden.

Bij NEM Cosmetics staat u op de eerste plaats, het NEM team bestaat uit gedreven, eerlijke en service gerichte mensen die u graag helpen en ondersteunen. Ze geven u geheel vrijblijvend graag meer informatie of een demonstratie in onze showroom en demonstratie ruimte. Kijk rustig een op onze website www.nemcosmetics.nl of bel 0345588100.

Menno de Haan
Directeur

NEM COSMETICS B.V.
Gerdina’s Hof 25
4191 MX Geldermalsen
T: 0345 – 588 100
I:  www.nemcosmetics.nl
E: info@nemcosmetics.nl

Bekijk al mijn artikelen