Nienke Hoeksema

Inkoop Expert op het gebied van persoonlijke verzorging, spreker en gastdocent. Helpt grote ondernemers in beautybranche om de inkoopafdeling te professionaliseren, tot individuele salons om meer uit de inkoop en daarmee de verkoop te halen.

Turfschip 209
1186 XJ Amstelveen

Categorie:

Beschrijving

Over mij

Met meer dan 22.000 vlieguren help ik ondernemers in de Retail om samen de inkoop of inkoopafdeling te optimaliseren. Dat doe ik vanuit mijn ervaring & expertise als inkoper. De afgelopen 12 jaar heb ik voor en met diverse drogisterijen gewerkt als Kruidvat, Trekpleister, bol.com, Makro en Etos. Ook met Care Cosmetics gewerkt aan de ideale inkoopafdeling en ondersteun ik een start-up met het lanceren van een beautymerk voor de luxste hotels in Europa.

Dit doe ik vanuit passie en enthousiasme vanuit mijn onderneming Retail Inkoper B.V. Zodat ik de vrijheid heb met verschillende ondernemers te werken. Waarbij ik dolgraag mijn kennis, ervaring en manier van werken wil delen, zodat ik niet de enige ben die hier successen mee behaald.

Veel zaken kan je één keer goed inregelen en dan heb je er de komende jaren profijt van. Hier op beautyblog ga ik jou ondersteunen jouw inkoop goed in te regelen, want slim inkopen is makkelijker verkopen.

Bekijk al mijn artikelen

Terug naar het overzicht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nienke Hoeksema” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *