PlazaXL

http://www.plazaxl.nl
058 585 3705
PlazaXL
P.J. Troelstraweg 147A
8919 AA Leeuwarden

info@plazaxl.nl
www.plazaxl.nl

 

Artikelnummer: 3b0d18ae3521 Categorie:

Beschrijving

Met meer dan 25 jaar ervaring in de markt zijn we dé online partner in de beauty- en wellnessbranche. Alles onder één dak met website, online agenda, social media én nieuwsbrieven.

Vanaf 2012 tot heden wordt een website en een backoffice systeem ontwikkeld voor salons en groothandels. Inmiddels maken hier meer dan 400 salons en 10 beauty groothandels gebruik van. PlazaXL is in Leeuwarden gevestigd en er zijn regelmatig tot 10 personen op kantoor werkzaam. De slogan is ‘providing online tools to grow’ (voorzien in online tools om te groeien). PlazaXL helpt salons met hun website, online agenda en social media en adviseert beauty groothandels met hun online marketing.

Ze organiseren een keer per jaar het Beauty Marketing Event. Ook zijn ze de initiatiefnemer van HelpMijnSalon.nl. Ze blijven zich inzetten voor de samenleving door websites voor goede doelen te sponsoren en door met het gezin of personeel hun handen praktisch uit de mouwen te steken voor een ander. Met elkaar en met het bedrijf willen ze de samenleving een stukje beter maken.

Bekijk al mijn artikelen