Derma Cosmetica

http://www.dermacosmetica.nl
0182-579594
Derma Cosmetica
Marconistraat 66
2809 PE  GOUDA

Artikelnummer: 11af7454f339 Categorie:

Beschrijving

Derma Cosmetica is de importeur van Yon-Ka in Nederland en van Vagheggi in de Benelux.

DERMA COSMETICA
Derma Cosmetica is een groothandel gevestigd in Gouda en vertegenwoordigd in Nederland het cosmeticamerk Yon-Ka uit Frankrijk en in Nederland en België het cosmeticamerk Vagheggi uit Italië.

Met onze service, betrouwbaarheid, kwaliteit, deskundigheid, persoonlijke hulp, structurele bijdrage, goede marges, marketingondersteuning, trainingen en advies van vakbekwaam personeel is het ons doel om u en uw schoonheidssalon optimaal te ondersteunen en succesvol te laten groeien. In ons experience center in Gouda organiseren we regelmatig trainingen en één keer per jaar organiseren wij een speciale dag voor al onze depositairs boordevol gezelligheid. Derma Cosmetica is een klein, toegankelijk bedrijf met zeer korte lijnen die samen met u streeft naar een succesvolle schoonheidssalon.

YON-KA
Yon-Ka is een 100% Frans merk, opgericht in 1954 en pionier op het gebied van fyto-aromatische behandelingen en producten. Alle Yon-Ka producten bevatten een exclusief complex genaamd de
Yon-Ka Quintessence bestaand uit 5 essentiële oliën (lavendel, geranium, rozemarijn, cipres en tijm) en heeft vele voordelen voor de huid. Yon-Ka houdt van planten en is altijd toegewijd aan het beschermen en het behouden van de natuurlijke wereld.

VAGHEGGI
Vagheggi is een 100% Italiaans merk en ontwikkelt al 43 jaar natuurlijke en plantaardige cosmetica voor iedere schoonheidsspecialiste en blijft trouw aan hun visie als het gaat om cosmetica. De producten zijn zonder kunstmatige kleur- en geurstoffen ontwikkeld waardoor allergische reacties uitblijven.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bekijk al mijn artikelen