Rawa Secrets

http://www.rawasecrets.nl
06-15921405
Computerweg 3
3542 DP Utrecht

Artikelnummer: 39e4ee4a087a Categorie:

Beschrijving

The hidden Secret of Skincare

Rawa Secrets is een jong en ambitieus bedrijf dat haar eigen bewezen kwalitatief hoogwaardige huidverzorgings- en verbeteringslijn op de markt heeft gebracht. De producten bieden een gelijkwaardige beleving en kwaliteit als de bekende topmerken aan, echter voor een betaalbare prijs waardoor ze bereikbaar zijn voor het grote publiek.

De overzichtelijke cosmeticalijn is gebaseerd op het mooie ingrediënt Pearl extract; hét schoonheidselixer dat rijk is aan verschillende aminozuren en o.a. een anti-verouderende, beschermende én huidherstellende werking heeft. Daarnaast kent Rawa Secrets andere prachtige natuurlijke ingrediënten die een optimaal resultaat bieden. Zorgvuldig zijn alle hoogwaardige ingrediënten uitgezocht en samengesteld wat geleid heeft tot een prachtig assortiment.

De producten van Rawa Secrets zijn exclusief voor haar ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Rawa Secrets kent korte lijnen waardoor advies en uitleg direct gegeven wordt. Samenwerking en persoonlijk contact zijn voor Rawa Secrets heel belangrijk en staan hierom hoog in het vaandel. Rawa Secrets kent overigens geen minimale afnames en startorders.

Mocht je uitgebreid kennis willen maken met Rawa Secrets dan is dat natuurlijk mogelijk. Je bent van harte welkom in de RS Showroom in Utrecht voor een complete productervaring.

RS LightSkin
Eind 2018 is Rawa Secrets gestart met de distributie, verkoop en training van de RS Lightskin. Met dit geavanceerde innovatieve huidanalyse apparaat kun je bij je klant een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse uitvoeren in slechts 20 seconden. Inzet van de RS Lightskin in je salon zorgt voor meer omzet, grotere klantloyaliteit en klanttevredenheid.

Bekijk al mijn artikelen